Zandhoven
Pulle
Pulderbos
Massenhoven
Viersel

Landelijke kinderopvang IBO Stekelbees (Groep KVLV)

Een IBO biedt groepsopvang aan schoolgaande kinderen van 2,5 jaar tot en met het laatste jaar van de lagere school. In Zandhoven wordt de IBO georganiseerd door Landelijke Kinderopvang.

IBO Stekelbees Zandhoven
Beggard 4
2240 Zandhoven

Tel: 03 464 22 47
E-mail: lkzandhoven@landelijkekinderopvang.be

Wat doet Stekelbees?

Stekelbees organiseert kinderopvang:

  • ’s ochtends voor schooltijd (vanaf 7 uur)
  • ’s avonds na schooltijd (tot 19 uur)
  • op woensdagnamiddag (tot 19 uur)
  • in de schoolvakanties en op snipperdagen (van 7 tot 19 uur)

De kinderen brengen bij Stekelbees hun vrije tijd door op een leuke en boeiende manier in een huiselijke, niet schoolse sfeer. Ze kunnen een boek lezen, binnen of buiten spelen op de speeltuigen, opgaan in hun fantasiewereld in een van de vele speelhoeken, meedoen met een georganiseerde activiteit zoals knutselen, koken, sport, toneel, poppenkast…

De opvang is gesloten op feestdagen en op sommige brugdagen. In de zomervakantie houdt Stekelbees een collectieve sluiting in de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Ook tussen Kerstmis en Nieuwjaar is de opvang dicht.

Voor wie?

Stekelbees is er voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar.

  • De voorschoolse opvang is vooral bedoeld voor kinderen die in Zandhoven zelf naar school gaan. Gaat je kind in een andere deelgemeente naar school, dan kan het enkel in overleg met de schooldirectie.
  • De opvang na school en op woensdagnamiddag is er echt voor iedereen. De schoolkinderen uit de deelgemeenten worden door de schoolbus van de gemeente opgehaald en naar Stekelbees gebracht.
  • Op snipperdagen en vakantiedagen kunnen alle kinderen van Zandhoven en omgeving terecht bij Stekelbees.

Inschrijven

Je kind moet ingeschreven zijn vanaf de eerste dag dat het opgevangen wordt bij Stekelbees. Hoe, wat, waar en wanneer vind je allemaal op de website van IBO Stekelbees Zandhoven.