Zandhoven
Pulle
Pulderbos
Massenhoven
Viersel

Week van de amateurkunsten

In Zandhoven zijn heel wat amateurkunstenaars actief. Ze schilderen, dansen, zingen, maken muziek, draaien potten, schikken bloemen, knippen en plakken, kleuren, tekenen, schrijven, geven workshops en nog veel meer! En allemaal doen ze het voor de gezelligheid of omdat ze gewoon graag bezig zijn met hun handen, hun hoofd, .... Het is tijd om te ontdekken wie ze zijn en wat ze doen!

Tijdens de Week van de Amateurkunsten mag en kan dan ook alles: toneelopvoeringen, kunstroutes, openbare repetities, open dagen, workshops, muziekoptredens, tentoonstellingen of een heus massaspektakel. Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden: nieuwe samenwerkingsverbanden tussen verenigingen, kunstenaarscollectieven en individuele amateurkunstenaars kunnen worden gesmeed waarbij de grenzen van de kunstdisciplines vervagen en nieuwe projecten ontstaan. 

Elk jaar staat de Week van de Amateurkunsten in het teken van een nieuw thema. Op die manier is er telkens nieuwe inspiratie voor de deelnemers. Hou zeker de berichten op deze website in het oog om op de hoogte te blijven van het thema, de inschrijvingsdata, en voor wie liever toekijkt: de datum van de grote openingsshow!

Kom alles te weten over de WAK 2016

Meer info

Stefanie Van Egdom
03-410 16 43 | uitleen@zandhoven.be

www.wak.be