Coronavirus vaccinatie

Hierbij een overzicht van alle info met betrekking tot de vaccinatie tegen het coronavirus.

Gerelateerd nieuws

Gepubliceerd op 22/04/2021

Oproep 70-plussers & QVAX

Ben jij of ken jij een 70-plusser die nog geen uitnodiging kreeg voor een vaccinatie? Contacteer de helpdesk van de gemeente via 03 410 16 42. Met medische vragen kan je terecht bij de huisarts. Via QVax kan je je online inschrijven op de reservelijst voor vaccinatie.

Lees meer

Gepubliceerd op 18/03/2021

Openbaar vervoer en taxi van/naar vaccinatiecentrum

Buslijn 412 brengt u van Zandhoven naar de Kapellei (halte Joostens) of de Handelslei (halte A. Vesaliuslaan is toegankelijk voor rolstoelen) in Sint-Antonius Zoersel. Daar neemt u buslijn 410 naar Malle. Er komt een extra tijdelijke bushalte vlak voor het vaccinatiecentrum.

Lees meer

Gepubliceerd op 17/03/2021

Laat je vaccineren!

De vaccinatiecampagne draait op volle toeren. Alle inwoners van Zandhoven worden gevaccineerd in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle. Om zoveel mogelijk inwoners aan te zetten zich te laten vaccineren lanceert de gemeente Zandhoven een lokale versie van de campagne ‘laat je vaccineren!’ De campagne gaat vandaag officieel van start!

Lees meer

Gepubliceerd op 23/02/2021

Eerste vaccins worden toegediend

Vandaag is het zover: de eerste coronavaccins worden toegediend in ons vaccinatiecentrum. De zorgverleners uit onze Eerstelijnszone zijn eerst aan de beurt. (Vandaag verwachten we er 80!) Daarna is het aan de 65-plussers en de risicogroepen.

Lees meer

Gepubliceerd op 01/02/2021

Gezocht: vrijwilligers/medewerkers voor vaccinatiecentrum in Malle

In maart starten de vaccinaties voor de volwassen bevolking van de Eerstelijnszone Voorkempen in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle. We zoeken vrijwilligers/medewerkers om alles in goede banen te leiden. Voor veel taken heb je geen medische kennis nodig. Interesse? Lees verder en meld je aan!

Lees meer

Gepubliceerd op 14/01/2021

Vaccinatiecentrum voor onze regio in Malle

De gemeente Zandhoven maakt samen met de gemeenten Malle, Schilde, Wijnegem, Brecht en Zoersel deel uit van de eerstelijnszone Voorkempen. In overleg met de 6 gemeenten en de eerstelijnszone is beslist om 1 vaccinatiecentrum voor de hele zone in te schakelen, namelijk het Provinciaal Vormingscentrum in Malle.

Lees meer