Gepubliceerd op 07/05/2019

55-plussers welkom voor gezellige namiddag in De Populier

Woensdag 22 mei is De Populier in Zandhoven opnieuw het decor voor de jaarlijkse gezellige seniorennamiddag van de gemeente en het AGB Zandhoven. Alle 55-plussers zijn dan welkom voor een babbel, een gratis drankje én de traditionele belegde boterhammen. Het geheel wordt opgeluisterd met live muziek door De Animo’s. Zij zorgen er jaar na jaar voor dat de dansvloer goed gevuld is!

We werken voor deze seniorennamiddag al jaren goed samen met de okra’s en seniorenbonden van onze vijf deelgemeenten. Die mensen bereiken we dus sowieso. Maar we zouden ook graag de 55-plussers die géén lid zijn van deze verenigingen meer betrekken. Want ook zij zijn heel erg welkom!

Deze seniorennamiddag is een unieke kans om nieuwe mensen te leren kennen. Je ontmoet leeftijdsgenoten en ontdekt gemeenschappelijke interesses… Zo zijn al echte vriendschappen ontstaan. Jammer genoeg denken de ‘nieuwe’ 55-plussers al snel dat ze er nog niet bijhoren… Bij ‘senioren’ denken we immers makkelijk aan de groep van iets langer gepensioneerden. Maar dat is zeker niet het geval. Als je 55 wordt, ben je senior én van harte welkom op onze gezellige namiddag!

De seniorennamiddag is ook een mooie kans om kennis te maken met de seniorenbond van elke deelgemeente.

Praktisch

  • Wie? Alle 55-plussers uit Zandhoven en deelgemeenten.
  • Waar? De Populier, Populierenhoeve 22 – 2240 Zandhoven?
  • Wanneer? Woensdag 22 mei van 14 tot 18 uur.
  • Inschrijven? De toegang is gratis, inschrijven kan tot 15 mei online of bij de dienst Onthaal van de gemeente: 03 410 16 20.