Gepubliceerd op 30/03/2021

Beleef een knotsgekke paasvakantie

Deze paasvakantie heeft de gemeente Zandhoven in samenwerking met A Maze een gloednieuw spel voor jullie in petto. De paashaas verstopte zijn digitale paaseieren in Zandhoven, Viersel en Massenhoven. Ga jij mee op zoek?

De zoektochten starten op 3 april en lopen tot 21 april! Helaas kan dit jaar de jaarlijkse Buitenspeeldag niet doorgaan, daarom bieden we deze super leuke tocht aan!

Haas’t je

Haas’t je is een avontuur voor jong en oud waarin je digitale paaseieren verzamelt als nooit tevoren. Ga de uitdaging aan, verzamel genoeg eieren en win een lekkere verrassing die je kan afhalen in Sportcomplex Het Veld. Diegene die de meeste eitjes kan verzamelen wint een XL chocolade haas!

Download de app vanaf 3 april in de App Store of Play Store. Plezier verzekerd!

 

KWB Pulle

Wandel op het hazenpad met verhaaltjes over de paashaas.

Start in de tuin van de pastorie in Pulle. Er is een beloning te verdienen voor kinderen tot 11 jaar.

De code kan je terugvinden aan de hand van de letters die je tegenkomt.

Stuur de code door naar: emiel.cools2@telenet.be met leeftijd en aantal kinderen.

 

KWB Pulderbos

De paashaas is verdwenen!

Een flinke portie zin en je smartphone: meer heb je niet nodig om met je gezin of bubbel op zoek te gaan naar de paashaas. Tijdens een wandeling passeer je zeven borden met een QR-code. Scan je zo’n code, dan hoor je een deel van het luisterverhaal en een opdracht. Op het einde van de wandeling heb je het hele verhaal gehoord.
Er zijn twee verschillende verhalen: eentje voor min 8-jarigen, en eentje voor plus 8-jarigen. Beide werden ingesproken door acteur en muzikant Pieter Embrechts.