Gepubliceerd op 04/01/2018

Blacklight for life levert 3.000 euro op voor REVA Pulderbos

Supertrots zijn we op het prachtige resultaat van de Blacklight for life op vrijdag 22 december in Het Veld. Onze actie tijdens de Warmste Week van Studio Brussel bracht in totaal 3.000 euro op voor het goede doel: het project Gelijk Spel van het revalidatiecentrum in Pulderbos.

Het idee van de Blacklight for life kwam van onze dienst Sport & Jeugd zelf. De zaalwachters zelf vroegen of  ze eens niets konden doen in de Warmste Week. Natuurlijk zagen we dit allemaal zitten en via een oproep in het gemeenteblad vonden we een goed doel in onze eigen gemeente: het project Gelijk Spel van het revalidatiecentrum in Pulderbos. Het project zorgt ervoor dat de kinderen na hun revalidatie in het REVA thuis verder blijven sporten. Bewegen en blijven bewegen is voor iedereen – en zeker voor deze kinderen – superbelangrijk.

En het resultaat? Dat mag er zijn! Het was een zware voorbereiding. Christel en haar team kleefden ettelijke kilometers fluotape in heel de sporthal, op ballen, op rackets, op de vloer, … Het resultaat was prachtig! Meer dan tweehonderd sporters kwamen in Het Veld meegenieten van deze unieke ervaring. En ook de blacklight party was een schot in de roos. Alles samen goed voor 3.000 euro! Onze sportfunctionaris ging die de cheque zelf – samen met haar team – afgeven in domein Puyenbroeck in Wachtebeke tijdens de Warmste Week.

Ook Joris Geens, schepen van Sport is een tevreden man: “Een dikke merci aan alle sporters en feestneuzen op onze Blacklight for life! Jullie kwamen massaal sporten en feesten. Het was een geslaagde warme actie waarmee we ons goede doel, het REVA in Pulderbos en hun mooie project Gelijk Spel een duwtje in de rug kunnen geven. En laten we zeker Christel en haar team van Het Veld niet vergeten. Zij hebben de actie prachtig georganiseerd en in goede banen geleid!”