Gepubliceerd op 24/03/2016

Conclusies infoavond Masterplan en nieuwe workshops

Op woensdagavond 2 maart vond de eerste inspraakavond plaats in het kader van de opdracht ‘Masterplan gebouwen Zandhoven’. De conclusies van deze avond kan je vanaf vandaag inkijken bij de dienst Ruimtelijke Ordening of hier op onze website.

Het doel van deze inspraakavond was om in een vroeg stadium van de opdracht input te verzamelen van de inwoners over het dorpscentrum van Zandhoven. Na een algemene toelichting van OMGEVING mochten de 130 enthousiaste aanwezigen aanschuiven aan de discussietafels.

Met behulp van een doorschuifsysteem konden de inwoners in drie rondes aan één van de negen tafels plaatsnemen. De tafels werden georganiseerd rond drie thema’s: groen, patrimonium en mobiliteit. Aan elke tafel leidde een moderator de discussie in goede banen. Na anderhalf uur en drie doorschuifrondes, waren de aanwezigen langs iedere tafel geweest om hun mening en wensen over het betreffende thema te laten horen.

Deelgemeenten

In de aanloop naar dit inspraakmoment werd al snel duidelijk dat het onmogelijk is om alle deelgemeenten in een keer te behandelen. Daarom werd beslist om ook voor de andere deelgemeenten een inspraakmoment te organiseren. Noteer alvast in je agenda:

  • 17 mei: Massenhoven en Viersel
  • 24 mei: Pulle en Pulderbos

Bekijk het volledige verslag.