Gepubliceerd op 24/11/2016

Cultuurprijs 2016: wie volgt de Landelijke Gilde Pulderbos op?

Dit voorjaar kreeg de Landelijke Gilde Pulderbos de Cultuurprijs Zandhoven 2015 uitgereikt. Een mooie bekroning van hun buitengewone inzet dat jaar. Pulderbos, Dorp in de kijker, weet je nog? En nu zoeken we een waardige opvolger!

De Cultuurprijs Zandhoven wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich uitzonderlijk inzet voor de cultuur in Zandhoven. Alle personen of verenigingen die zich het afgelopen jaar hebben ingezet op cultureel gebied, kunnen deze prijs winnen. Dit kan gaan van uitzonderlijke kunst tot het levendig houden van de culturele geschiedenis van Zandhoven, cultuur toegankelijker maken, een speciale culturele boodschap uitdragen, … Er zijn ontelbare redenen te bedenken om iemand de Cultuurprijs Zandhoven te gunnen.

Tot en met 31 december 2016 kan iedereen zijn kandida(a)t(en) voor de cultuurprijs voordragen. Geef aan waarom jouw kandidaat de cultuurprijs verdient en voeg er eventueel wat krantenknipsels, fotomateriaal of andere bijlagen aan toe. Bezorg het formulier vóór 31 december 2016 aan de cultuurraad, p/a Gemeentehuis Zandhoven (Liersebaan 12 – 2240 Zandhoven).

Meer info en de nodige documenten vind je op deze webpagina.