Gepubliceerd op 19/04/2021

Deel je pronostiek voor het EK met heel Zandhoven en maak kans op mooie prijzen!

Deze zomer is het weer zover! Het EK! Onze Rode Duivels zijn er alvast helemaal klaar voor, maar ze zijn niet de enige; Zandhoven is dat ook! De gemeente Zandhoven wil dit EK dan ook aangrijpen om een positieve actie op te zetten. Om deze actie op te zetten ging de gemeente een samenwerking aan met Tifogame, een online voetbalpronostiekplatform, samen met hen organiseren we een EK pronostiek.

  • Simpel voor u als inwoner: De gemeente heeft via Tifogame een eigen online voetbalpronostiekplatform uitgewerkt voor het EK waar jij deel van kan uitmaken.
  • Simpel voor u als klant, lid van een sport- of jeugdvereniging of sympathisant: Klanten, leden en sympathisanten kunnen via de info op de affiche en flyers bij de lokale handelaar, vereniging en horeca, deelnemen aan de pronostiek. Iedereen kan overal deelnemen dus je kan meedingen naar de titel bij de bakker, maar ook op café of in de sportvereniging.
  • Niets te verliezen: De gemeente staat in voor de kosten van dit platform dus je kan door deel te nemen alleen maar winnen. Elke deelnemende handelaar/horeca/vereniging voorziet een mooie prijs voor de beste voetbalkenner.
  • De kenner van Zandhoven: Bovenop de pronostiek van uw lokale handelaar horecazaak of vereniging, is er ook nog een algemeen klassement binnen de gemeente. Dit is een overkoepelend klassement over alle horeca/handelaars/verenigingen heen, waaruit de 3 beste kenners van de gemeente een HoReCa KaZo! kunnen winnen.
  • Een gratis Selectbal: De ondernemer/vereniging die minstens 25 geregistreerde deelnemers (klanten/leden/sympathisanten) heeft, krijgt van de gemeente een Selectbal die als één van de prijzen van de pronostiek van zijn zaak kan dienen.
    Dus … pronostikeren maar.

PS: Weten jullie trouwens welke Zandhovenaar een zuivere hattrick scoorde voor de rode duivels en daar maar 32 minuten voor nodig had? Wel,… hij is de peter van onze actie!

Wil jij één van onderstaande hoofdprijzen winnen? En daar bovenop ook nog eens kans maken op een gemeentelijke HoReCa KaZo! van 100 euro?

Wel dan is dit je kans!