Gepubliceerd op 28/09/2021

Demo-markt Klimaatboeren

Ben je landbouwer, natuurbeheerder, beleidsmaker, onderzoeker, … of gewoon geïnteresseerd in
water, landbouw en natuur?

In de vallei van de Kleine Nete kun je je op vele manieren inzetten voor een klimaatrobuuste landbouw en natuur. Tijdens de demo-markt Klimaatboeren van {beek.boer.bodem} ontdek je een heel menu aan maatregelen. In het afstroomgebied van de Aa zijn de partners en landbouwers
hiermee al enkele jaren actief aan de slag. Zij delen deze ervaringen graag met jou, zodat je dit ook op jouw gronden kan toepassen.

Je krijgt tal van demonstraties, je kan vragen stellen aan landbouwers en natuurbeheerders, en ontdekt zo samen welke klimaatrobuuste maatregelen het best aansluiten bij joúw situatie, wensen en middelen. Extra voordeel? Wanneer je kiest om een of meerdere maatregelen in te voeren, kun je een bedrijfs- of terreinbezoek aanvragen, zodat we jou precies op jouw maat kunnen begeleiden. Want slim klimaatboeren, dat doen we samen.

Interesse?
Schrijf je alvast in via de link op www.beekboerbodem.be of www.boerennatuur.be/demomarkt-klimaatboeren. Of abonneer je op de {beek.boer.bodem} nieuwsbrief en blijf op de hoogte.