Gepubliceerd op 11/03/2019

Denk vroeger aan later!

Als zelfstandig ondernemer is je toekomst goed voorbereiden moeilijk in de drukte van elke dag. Maar zelfstandige ondernemers wachten best niet te lang om hun eindeloopbaan grondig voor te bereiden. Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch, familiaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé. Daarom organiseert Integraal VZW (Dienst Pensioenvoorbereiding voor Zelfstandigen) de informatiecyclus Denk vroeger aan later! over eindeloopbaan- en toekomstplanning voor vooruitziende zelfstandigen.

Tijdens de driedelige reeks behandelen praktijkspecialisten enkele actuele sleutelthema’s:

  1. Pensioenregeling voor zelfstandigen en toegelaten activiteit (mogelijkheden verder werken en pensioen genieten). Ziekteverzekering & uitkeringen.
  2. Fiscale gevolgen bij het overlaten, verkopen of beëindigen van de zaak. Waardebepaling zaak.
  3. Vlaamse Erfbelasting. Successieplanning en persoonlijke financiële toekomstplanning.

De infosessies worden georganiseerd op 16 plaatsen in Vlaanderen en starten vanaf midden maart. Je komt in één keer alles te weten wat belangrijk is voor jouw toekomst!

Alle informatie over de exacte datums, locaties en inschrijvingen vind je op www.denkvroegeraanlater.com. Eén cyclus vindt plaats in Turnhout. Bekijk de uitnodiging.