Gepubliceerd op 18/08/2022

Festival van de bol en de boom

***INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN***

Ben je ge├»nteresseerd om je tuin insectenvriendelijk of klimaatproof in te richten? Tijdens het ‘festival van de bol en de boom’ kan je een bestelling plaatsen voor streekeigen bomen, struiken en hagen of bio-bloembollen. Ook de kant-en-klare haagpakketten van de vroegere behaagactie zijn weer te verkrijgen. Het festival is een initiatief van Natuurpunt Zandhoven, Zandhoven Natuurlijk en de Gemeente Zandhoven.

Meer informatie over de te verkrijgen soorten en pakketten kan je vinden in de brochure of via de website van Zandhoven Natuurlijk.

Bestellen doe je via het online bestelformulier onderaan deze pagina.

Bestellen kan vanaf nu

Bestel je bloembollen voor 30 september. Bestellingen voor de struiken, bomen en hagen kunnen doorgegeven worden tot 23 oktober. Betalen doe je bij inschrijving. Stort het gewenste bedrag op rekeningnummer BE72 0910 0012 4816 van Gemeente Zandhoven met vermelding: Festival bol en boom + je naam.

Wie dat wil kan het bestelformulier uit de brochure ook afprinten, invullen en binnenbrengen bij de onthaalbalie op het gemeentehuis.

Afhalen van de bestelling

Op zaterdag 22 oktober tussen 9u en 12u kan je de bloembollen afhalen in het clubhuis van Zandhoven Natuurlijk: Molenheide 124, Pulderbos (Fons Leenaerts). Op zaterdag 26 november tussen 9u en 12u staan alle andere bestellingen klaar voor afhaling in het gemeentemagazijn, Populierenhoeve 20 in Massenhoven, naast het recyclagepark.