Gepubliceerd op 19/09/2018

Gemeentehuis uitzonderlijk open op zondag 23/9 voor registratie orgaandonatie

In het vtm-programma ‘Make Belgium Great Again’ heeft Frances Lefebure een missie: van ons land een betere plek maken. Eén van de pogingen om die missie te doen slagen is haar oproep om je te laten registreren als orgaandonor. Een kleine moeite, maar een groot verschil!

Misschien speel je al langer met het idee om je te laten registreren als orgaandonor? Dan heb je nu zondag 23 september een unieke kans! Uitzonderlijk zetten we de deuren van het gemeentehuis open tussen 10 en 12 uur zodat jij als inwoner je kunt komen registreren. Registreren als positieve donor duurt amper 5 minuten. Je vult het document in, een kribbel eronder en klaar is kees! Onze medewerkers voeren alle gegevens in in het rijksregister en vanaf dan ben je officieel positief geregistreerd als orgaandonor. Simpel, toch? Breng wel je identiteitskaart mee!

Eind augustus deden we op onze website zelf ook nog eens een oproep tot registratie. In het artikel vind je een duidelijke uitleg over hoe en wat. Lees het zeker nog eens na!