Gepubliceerd op 21/01/2019

Grabbelpas mee in de krokusvakantie

Blijven jij en je gezin lekker thuis in de krokusvakantie? Groot gelijk! Want in Zandhoven is het ook prima toeven… Zeker met het programma van de grabbelpas!

De krokusbrochure van de Grabbelpas werd via de scholen verdeeld. Heb je geen exemplaar gekregen? Kom er gerust eentje halen bij de dienst Sport & Jeugd in Sportcomplex Het Veld (Schildebaan 22 b) of bekijk hier het programma.

Inschrijven

3 groepen

We werken met 3 groepen. Voor elk van deze groepen gelden andere regels:

Groep 1: kinderen van Zandhoven (en deelgemeenten):

 • inschrijven vanaf 28 januari (18 uur)
 • tarief inwoner

Groep 2: kinderen die niet in onze gemeente wonen, maar wel naar school gaan in Zandhoven, Pulle, Pulderbos, Massenhoven of Viersel:

 • inschrijven vanaf 28 januari (18 uur)
 • tarief niet-inwoner
 • Opgelet! Is je kind al geregistreerd in ons systeem, laat het ons dan weten. We moeten de inschrijvingsfiche aanpassen zodat de inschrijvingen ook voor jouw kind al openstaan vanaf 28 januari.

Groep 3: kinderen van buiten de gemeente die hier ook niet naar school gaan:

 • inschrijven vanaf 30 januari
 • tarief niet-inwoner

Online inschrijven

Inschrijven gebeurt online via zandhoven.grabbis.be:

 1. Meld je vóór 28 januari aan bij de dienst Sport & Jeugd zodat je gegevens kunnen geregistreerd worden in het inschrijvingsprogramma. Dat kan heel eenvoudig per mail aan sport@zandhoven.be. Deze gegevens hebben we nodig: naam, adres en geboortedatum van het kind, een telefoonnummer en de naam van mama of papa voor het fiscaal attest kinderopvang.
  Zit je in groep 1 of 3 en heb je al eens deelgenomen aan activiteiten van de grabbelpas, dan moet je op voorhand niets doen. Je gegevens zitten al in het programma. Valt je kind onder groep 2 en ben je al geregistreerd, neem dan contact op met Christel!
 2. Log in door de gegevens van je kind in te vullen.
 3. Je komt automatisch terecht in het overzicht van activiteiten waaraan jouw kind kan deelnemen.
 4. Na het aanvinken van de gekozen activiteiten klik je op inschrijven. Je krijgt een overzicht van de activiteiten waarvoor je hebt ingeschreven. Dit overzicht moet je nog bevestigen waarna je het kunt afdrukken. Activiteiten die volzet zijn, kunnen niet meer aangevinkt worden. Je kunt wel kiezen om op de reservelijst te staan (vakje achter de activiteit). Vergeet het overzicht niet af te printen want hierop staan ook alle betalingsgegevens! Achteraf kun je dit overzicht niet meer afdrukken.

Je kunt vanaf maandag 28 januari om 18 uur ook langskomen bij de dienst Sport & Jeugd, dan helpen wij je bij de inschrijving. Vóór 28 januari worden geen inschrijvingen aanvaard.

Meer info?

Christel Goormans
Diensthoofd Sport & Jeugd
Schildebaan 22 b
2240 Zandhoven
03 410 16 65