Gepubliceerd op 28/03/2017

Gratis bijscholing rond voedselveiligheid voor verenigingen

Organiseert jouw vereniging ook wel eens een pannenkoekendag, mosselsouper of spaghettislag om geld in het laatje te brengen? Of verkopen jullie soms zelfgemaakte taarten, koekjes of desserts? Enig idee hoe veilig jullie dat doen?

Af en toe lees je in de krant wel eens over een voedselvergiftiging op een sport- of jeugdkamp. Soms is dat brute pech, maar meestal kun je er zelf voor zorgen dat het niet zo ver komt. Dat alles wat je met de beste bedoelingen op tafel tovert, ook echt veilig is. En die voedselveiligheid vinden wij heel belangrijk. Daarom helpen we jullie graag op weg met een gratis opleiding over voedselveiligheid en voedselallergenen in het verenigingsleven!

Tijdens de opleiding krijg je heel wat tips over veilig koken. Zo word je zelf een deskundige voedselveiligheid binnen je vereniging en kun je anderen met een gerust hart leiden in de keuken. Zonder je zorgen te moeten maken over de gezondheid van je gasten.

Wie? Voedseldeskundige Kurt Van Tendeloo van Hygieia

Wat? Praktische opleiding van max. 2 uur over voedselveiligheid in je vereniging

Waar? Raadzaal gemeentehuis: Liersebaan 12 – 2240 Zandhoven

Wanneer? Donderdag 6 april om 20 uur

Prijs? Gratis

Info en inschrijven? Dienst Onthaal: 03-410 16 20 | onthaal@zandhoven.be

Ook de keukenverantwoordelijke van jouw vereniging en de kookploeg zijn van harte welkom!