Gepubliceerd op 12/08/2019

Jobbeurs in Malle

In onze regio zijn er heel wat interessante werkgevers. Alleen staan we daar niet altijd bij stil. In Malle beschikken we over een groot industrieterrein, met tal van uiteenlopende bedrijven mét boeiende vacatures. Ook in onze ruimere regio zijn er tal van boeiende bedrijven.

Om die bedrijven, en de vacatures die ze aanbieden in de kijker te zetten, organiseren de gemeenten Malle, Zandhoven en Zoersel elk jaar een jobbeurs, in samenwerking met de VDAB en het Bedrijvenpark Malle.

De jobbeurs vindt plaats op zaterdag 7 september tussen 13.30 uur en 16.30 uur in het provinciaal vormingscentrum in Oostmalle. Iedereen is welkom. Schoolverlaters, werkzoekenden, mensen die overwegen van job te veranderen, hopelijk is er voor elk wat wils! En wie weet, vind je er wel de job van je leven…

Bedrijven nemen gratis deel!
Bedrijven uit Malle, Zoersel en Zandhoven kunnen zich liefst zo snel mogelijk en uiterlijk tot 19 augustus aanmelden als standhouder. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via www.malle.be/jobbeurs.