Gepubliceerd op 09/06/2020

Kereuzze KaZo!

Elke inwoner officieel ingeschreven in onze gemeente op 24 juni 2020  krijgt 1 Kereuzze KaZo! ter waarde van 10 euro. Omdat vele winkels verplicht hun deuren moesten sluiten, pompen we met deze actie 130.000 euro in onze lokale handel. Lokaal kopen blijft belangrijk. Onze handelaars zullen het goed kunnen gebruiken. #steunlokaal

Wat is een ‘Kereuzze KaZo!’?

Het is een betaalmiddel waarmee je bij elke deelnemende handelaar kan betalen. Als u deze cheque besteedt, maakt u tevens kans om een HoReCa KaZo! ter waarde van 50 euro te winnen!

Hoelang blijven deze Kereuzze KaZo! cheques geldig?

Tot 30 september 2020.

Verdeling van de Kereuzze KaZo!

De ophaalmomenten zijn voorzien op maandag 29 juni, dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli. Het exacte ophaalmoment voor jou kan je terugvinden op de bewonersbrief die dit weekend wordt bedeeld. Kan je niet op het voorgestelde ophaalmoment? Geen paniek, vanaf 2 juli kan je de cheque nog afhalen bij de dienst Secretariaat op het gemeentehuis.

Voor deelnemende handelaren

Aanvraag tot terugbetaling:

Om de Kereuzze KaZo! en de KaZo! cheques uit te betalen dient u deze in te leveren op de dienst Financiën (gemeentehuis). Breng de cheques samen met het ingevulde document voor terugbetaling binnen. Let op! De Kereuzze KaZo! is geldig tot 30 september 2020 en dienen voor 31 oktober 2020 binnen gebracht te worden. Meer info over KaZo! klik hier!

Download hier het document en print deze af.

Inschrijvingsformulier

Online: klik hier!

Of via onderstaand inschrijvingsformulier. Brengt dit document binnen op het gemeentehuis.

Maak je kenbaar als deelnemende handelaar!

Laat zien dat je de Kereuzze KaZo! cheques aanvaard! Je kan de affiche hieronder downloaden.

Reglement Kereuzze KaZo!