Gepubliceerd op 24/03/2020

Activiteiten voor de kids tijdens corona

Het is voor vele ouders een hele klus om de kinderen van voldoende afwisseling en activiteiten te voorzien. Daarom helpen we graag een handje.

👉 Tekeningen: we willen een sjabloon verspreiden onder alle kinderen van Zandhoven. Kinderen kunnen dit zelf verder invullen met een tekening en/of persoonlijke boodschap. Onze vrijwilligers zullen deze tekeningen  aan alle 80-jarigen bezorgen. Breng je tekening binnen op het gemeentehuis. Wij zorgen ervoor dat deze bij de ouderen van onze gemeente komt.

 

👉 De berenzoektocht: mensen kunnen een beer voor hun raam plaatsen, kinderen kunnen dan tijdens hun wandeling zoveel mogelijk beren zoeken. Heb jij al een beer voor je raam? Stuur ons een mailtje met je adres zo kunnen we een berenroute uitwerken. We zullen alle adressen verzamelen en hieronder aanvullen. Mail naar 📧communicatie@zandhoven.be.
 
Op deze locaties kan je alvast een beer spotten: Klik hier voor de kaart! 
👉 Sportief: enkele simpele beweeg en speltips met een ladder voor de kids.
 
👉 Beweegbingo voor kinderen: telkens je een bewegingsactiviteit hebt gedaan, mag je het vakje schrappen.
Is je rij/kolom kaart vol? BINGO!!!
👉 Paastochten: 5 verschillende tochten, 1 in elke deelgemeente. In Zandhoven kan je op sprookjestocht gaan .
In Pulle kan je een olympische tocht maken vol sportieve uitdagingen. In Pulderbos kan je Pluisje helpen zijn familie terug te vinden. In Viersel kan je met QR-codes aan de slag. In Massenhoven kan je gaan geocachen. je kan nog tot 26 april de tochten maken.