Gepubliceerd op 04/01/2017

Nieuw in Zandhoven: schilderswedstrijd

De werkgroep van de WAK (Week van de Amateurkunsten) is al in gang geschoten! Uit hun creatieve brainstorm kwam het idee om in plaats van een fotowedstrijd eens een schilderswedstrijd te organiseren.

Talent tonen en belonen

Er schuilt heel wat talent in onze gemeente. Dat heb je zeker zelf al kunnen zien tijdens de vele edities van de WAK! Tot hiertoe konden enkel fotografen een prijs winnen met hun werk. Maar daar komt nu verandering in.

Dit jaar is het de beurt aan de Picasso’s, Mondriaans en Keith Harings onder jullie… Aquarel, olieverf of toch liever plakkaatverf? Op doek, op papier of misschien wel op zijde? Aan jou de keuze! Voor elke inzending geldt een volledige artistieke vrijheid. Alle verfsoorten komen in aanmerking en er is geen beperking van formaat of drager.

Reglement

Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden verbonden aan de wedstrijd. Die vind je in ons reglement. Je kunt het opvragen bij de dienst Secretariaat in het gemeentehuis of hieronder bekijken.

Meedoen is gratis en je kunt mooie prijzen winnen! De deadline om je werk in te dienen, is 31 maart 2017 (12 uur). Wij zijn er alvast zeker van dat we ook dit jaar aangenaam verrast tot zelfs compleet omvergeblazen zullen worden!

 

Documenten

Meer info?

Stefanie Van Egdom
Dienst Cultuur
Liersebaan 12
2240 Zandhoven
03 410 16 43