Gepubliceerd op 23/10/2018

Nieuwe kunstwedstrijd ‘Een nieuw begin’

Onze wedstrijd ‘ruimtelijke kunst’ was vorig jaar een groot succes. Na foto’s, schilderijen en ruimtelijke kunst, achtte de cultuurraad de tijd rijp voor een allesomvattende wedstrijd… Moeilijker om te vergelijken misschien, maar wel een maximale vrijheid voor onze kunstenaars!

Talent tonen en belonen

Dit jaar zetten we dus alle kunstenaars in de spotlights! Voor elke inzending geldt een volledige artistieke vrijheid. Alle materialen komen in aanmerking en er is geen beperking van formaat of drager. Of je nu een schilderij maakt, een foto bewerkt of een digitaal kunstwerk maakt, … als het maar past binnen het thema ‘Een nieuw begin’, kun je meedoen!

Reglement

Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden verbonden aan de wedstrijd. Die vind je in ons reglement. Je kunt het opvragen bij de dienst Secretariaat of hieronder bij ‘Documenten’ bekijken.

Meedoen kan tot 22 maart 2019. Het is gratis en je kunt mooie prijzen winnen! Wij zijn er alvast zeker van dat we ook dit jaar aangenaam verrast tot zelfs compleet omvergeblazen zullen worden!

Stefanie Van Egdom
Dienst Secretariaat - Cultuur
03 410 16 43

Documenten