Gepubliceerd op 14/10/2019

Onderhoudswerken aan de Molenheide

Omdat we veiligheid hoog in het vaandel dragen, investeren we als bestuur dan ook graag in  kwalitatieve fietspaden. De jaarlijkse onderhoudswerken van de wegen zullen zich dit jaar dan ook richten op enkele belangrijke fietsverbindingen in onze gemeente: het fietspad van de Herentalsebaan, de Molenheide en de Amelbergastraat

 

Gelet op de vele omliggende wegenwerken was het  echter niet eenvoudig om een geschikte uitvoeringsperiode te vinden. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om deze werken uit te voeren in een verkeersluwe vakantieperiode (herfstvakantie), dan is er minder verkeer en zijn er ook geen kinderen die naar school fietsen.

 

Molenheide:21-31 oktober: het fietspad tussen de Rozenlaan en de Bessenlaan zal vernieuwd worden. Tijdens deze werken, zal er in de Molenheide éénrichtingsverkeer gelden (richting Pulderbos). Alle gemotoriseerd verkeer dat richting Zoersel rijdt, dient de omleiding via de Goormansstraat en de N14 te volgen. Fietsers worden in twee richtingen omgeleid via Rozenlaan, Kleinheide en Bessenlaan.

Opgelet fietsers, het fietspad is momenteel reeds afgesloten voor voorbereidende werken, volg de omleiding via Kleinheide!