Gepubliceerd op 18/03/2021

Openbaar vervoer en taxi van/naar vaccinatiecentrum

Openbaar vervoer
Buslijn 412 brengt u van Zandhoven naar de Kapellei (halte Joostens) of de Handelslei (halte A. Vesaliuslaan is toegankelijk voor rolstoelen) in Sint-Antonius Zoersel. Daar neemt u buslijn 410 naar Malle. Er komt een extra tijdelijke bushalte vlak voor het vaccinatiecentrum.

  • Vanaf 1 april zal buslijn 410 (Antwerpen – Wijnegem – Malle – Beerse – Turnhout) van De Lijn) in beide richtingen rondrijden en stoppen aan de tijdelijke bushalte vlak voor het vaccinatiecentrum.
  • Vanaf 18 maart stopt elke tien minuten een pendelbusje aan de bushaltes Steltplaats Oostmalle en Guide Gezellelaan. Het busje rijdt vervolgens richting het vaccinatiecentrum (enkel tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum).

 

Taxi
Gemeente Zandhoven heeft een overeenkomst met taxibedrijf VDV uit Wommelgem om tegen een vaste vergoeding inwoners van en naar het vaccinatiecentrum te brengen.  Voor 30 euro brengen zij u tot aan het vaccinatiecentrum en terug.  Indien gewenst kunnen 3 personen tegelijk vervoerd worden en kan de prijs gedeeld worden.

  • VDV luchthavenvervoer: 0479 21 70 70