Gepubliceerd op 17/10/2012

Waarschuwing zelfstandige handelaars voor commerciële uitgave ‘de Regiogids’

XL Media ronselt adverteerders voor de Regiogids. Hoewel het bedrijf beweert dat dit in samenwerking is met de gemeente Zandhoven, betreft het hier een privé-initiatief. Het gemeentebestuur distantieert zich dan ook volledig van deze praktijken en wil langs deze weg de handelaars waarschuwen:

In verschillende gemeenten worden lokale handelaars benaderd door het bedrijf XL Media (voorheen ‘BMS’) met het verzoek een advertentie te plaatsen in hun bedrijvengids ‘de Regiogids’. In deze gids wordt gebruik gemaakt van het wapenschild van verschillende gemeenten, waardoor de indruk zou kunnen ontstaan dat XL Media reclame werft in opdracht van of in samenspraak met de betrokken gemeenten.  Dit is echter NIET het geval: ‘de Regiogids’ is een volledig privaat initiatief van XL Media.
De F.O.D. Economie raadt op haar website om uiterst voorzichtig te zijn wanneer je aanbiedingen ontvangt van XL Media.

Voor eventuele vragen of meldingen in verband met dit bericht kan je steeds contact opnemen met UNIZO (078/35 39 39).

De enige echte en gratis bedrijvengids van de gemeente Zandhoven is opgenomen in De Schakel. Wens je als zelfstandige in deze gids te worden opgenomen, stuur dan je contactgegevens door naar onze communicatiedienst via communicatie@zandhoven.be