Gepubliceerd op 11/01/2019

Warmste sporters wonen in Zandhoven

Zandhovenaren sporten meer dan 7000 euro bijeen voor Warmste Sportweek

Dit jaar doopten we de Warmste Week van Studio Brussel om tot Warmste Sportweek van Zandhoven. Meer dan 1000 sporters haalden samen 7283 euro op voor de vijf goede doelen van de gemeente.

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst en met succes een Blacklightsportdag voor de Warmste Week. Dit jaar ging onze dienst Sport & Jeugd nog een stapje verder en maakte er meteen een hele Warmste Sportweek van.

Het gevarieerde programma met voor iedereen wat wils, lokte meer dan 1000 sportieve dorpsgenoten. Yoga, padel, fituurtje, … alle plekjes raakten vlot gevuld. Hét succesnummer van deze sportweek blijkt echter de Zandhoven Trail. We kregen heel veel positieve reacties over onze loop- en wandeltocht door verschillende gebouwen in de gemeente. Zo’n unieke gebouwenloop spreekt dan ook tot de verbeelding. Je krijgt niet elke dag de kans om door het gemeentehuis of het Hof van Liere te lopen. Veel deelnemers hebben al gevraagd of we van deze Zandhoven Trail geen jaarlijkse traditie kunnen maken. Dat houden we zeker in ons achterhoofd!

Behalve plezier voor jong en oud leverde de Warmste Sportweek van Zandhoven natuurlijk ook geld op voor de vijf goede doelen van de gemeente. We hebben exact 7282,90 euro opgehaald. Dat betekent dat Bednet, Het Raster, Reva Pulderbos, Beleefboerderij het Eigen Zijn en de Zandschakel elk mogen rekenen op een cheque van 1456,58 euro. Een dikke merci aan alle sporters, helpers en supporters!