Gepubliceerd op 10/09/2021

UPDATE 15/09: wegenwerken van 13 tot 17 september

UPDATE 15/09:

Hoewel wij als gemeentebestuur de aannemer van de wegenwerken hadden opgelegd om de Kruisdreef enerzijds en de Kastanjelaan, Nachtegaaldreef en Rusthuislaan anderzijds gefaseerd uit te voeren, hebben we vastgesteld dat die belofte niet werd waargemaakt. De fasering moest ervoor zorgen dat alle straten en Pniël steeds bereikbaar zouden blijven tijdens de werken.

Door miscommunicatie bij de aannemer werd in voormelde straten de kleeflaag op hetzelfde moment voor de twee fasen geplaatst. Wij nemen dit zeker op met de aannemer maar garanderen dat het plaatsen van het asfalt wel gefaseerd zal gebeuren zoals voorzien op de planning  In de straten waar momenteel nog geen asfalt is gelegd, is de kleeflaag voldoende uitgehard om voorzichtig over te rijden.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak en hopen dat iedereen snel opnieuw volledig bereikbaar is.

———————————————————————————————————————————————————————–

De gemeente Zandhoven investeert elke jaar in het onderhoud van haar wegen. Van maandag 13 tot vrijdag 17 september zullen er verspreid in Zandhoven onderhoudswerken aan de wegen worden uitgevoerd. Tijdens deze periode gelden er lokale omleidingen die zo kort mogelijk worden gehouden.

De gemeente blijft inzetten op betere en veiligere wegen!

Plannen