Gepubliceerd op 07/01/2019

Zandhoven alweer in de prijzen met #sportersbelevenmeer

Op donderdag 13 december werden bij Sport Vlaanderen in Herentals de #sportersbelevenmeer-awards uitgereikt. Alle gemeenten die 5 van 7 uitdagingen met glans vervulden, kregen de award. Wij dus ook!

Maar dat is nog niet alles… Als eindwinnaar in een van die zeven categorieën kregen we ook nog een extra prijs ter waarde van 750 euro. We kaapten deze prijs weg in uitdaging 2, een oproep om sportfoto’s te delen op sociale media en zichtbaar te maken voor niet-sporters. De dienst Sport & Jeugd Zandhoven bedacht in deze categorie de origineelste uitdaging: een gigantische wereldkaart vullen met inspirerende sportfoto’s en zo samen sportend de wereld rond te reizen.

De buit is dan wel binnen, onze eigen wedstrijd loopt nog altijd! De meest originele foto wacht immers nog een mooie prijs. Je kunt je foto nog altijd binnenbrengen. Voor wie de uitdaging al vergeten was, geven we ze hier nog even opnieuw mee:

Fotowall

Aan het raam van de vergaderzaal in sportcomplex Het Veld hebben we een gigantische wereldkaart opgehangen. En die willen we graag vullen met jullie sport(belevings)foto’s! Op vakantie in Marbella genoten van een ochtendjogging? Gaan duiken in het Great Barrier Reef? Of een ontspannende fietstocht gemaakt langs de Donau? Alles kan! Maak een foto van jouw sportmoment op reis en deel alles met ons.

Vul mee onze wereldkaart met originele sport(belevings)foto’s!

  • Kleef je foto van een sportmoment op reis op de juiste plek op onze wereldkaart aan het raam van de vergaderzaal in sportcomplex Het Veld. Samen vullen we de hele wereld met mooie sport(belevings)momenten!
  • Noteer op de achterkant van de foto je naam, adres en een telefoonnummer of e-mailadres.
  • Binnenkort belonen we de mooiste of origineelste foto’s met een leuke prijs!

Blijf je sport(belevings)foto’s posten op sociale media met de #sportersbelevenmeer #inzandhoven.