Gepubliceerd op 13/12/2018

Zandhovense kinderen zingen met de glimlach nieuwjaarkezoete

Nieuwjaarkezoetezingen is een mooie traditie in de Kempen en zeker ook in Zandhoven. Wij willen die traditie graag in ere houden en ontwierpen vorig jaar zelf een originele nieuwjaarkezoetezak.

Alle schoolkinderen kregen vorig jaar een exemplaar via de school. Kinderen die dit jaar nieuw gestart zijn in een van onze Zandhovense scholen krijgen nog voor de kerstvakantie hun exemplaar via de school. Kinderen die in Zandhoven wonen, maar nog geen zak hebben of graag een nieuwe willen, kunnen hun exemplaar ophalen aan de inkombalie van het gemeentehuis.

Net zoals de afgelopen jaren ontvangen wij de zangertjes ook zelf met open armen. In Viersel kun je terecht in het openbaar lokaal (Parochiestraat 5), in Pulderbos in het gemeentezaaltje (Dorp 12), in Pulle in de parochiezaal (Dorpsstraat 42) en in Massenhoven worden de kinderen verwend door het plaatselijke Comité der Einderjaarsfeesten. De burgemeester zal de kinderen dit jaar persoonlijk verwelkomen in het gemeentehuis in Zandhoven (Liersebaan 12).