Wil jij eerder een sportieve zomer? Geen probleem ook voor de sportievelingen hebben we een leuk aanbod voor tijdens de zomer.

In Sportcomplex ‘Het Veld’ kan je steeds tennissen, padellen,… Voor meer sportalternatieven en informatie contacteer de sportdienst via  03 410 16 65 of sport@zandhoven.be.

 

5 looppaden

Loop je graag? Wel wij hebben in elke deelgemeente een looppad uitgewerkt. Een toertje van 5 km in elke deelgemeente. Doe maar snel die loopschoenen aan en lopen maar!

Wandelingen

Ontdek al onze wandellussen op deze pagina! Klik hier!

Fietslussen

Ontdek al onze fietslussen op deze pagina! Klik hier!

 

Outdoor fitness

Wil je graag een summer-body en wil je graag buiten fitnessen op je eigen tempo? Dat kan aan sportcomplex Het Veld.  Klik hier voor de verschillende trainingsschema’s 

Het looppad en de fit-o-meter starten aan de voorzijde van sportcomplex Het Veld. Het ganse parcours is bewegwijzerd. Klik hier voor de fit-o-meter! 

Beweegbingo

Bingo! Ik heb alle spelletjes kunnen afwerken binnen de week! Geraakt jij op het einde van de week aan het ‘springtouwen’?

één-tegen-allen

Wij dagen je uit voor een één-tegen-allen. Als je alle opdrachten tot een goed einde kan brengen dan ben je een echte HELD!

#staycation

Je tuin beschikbaarstellen voor kampeerders dat kan via  welcome to my garden.  Je kan je tuin openstellen voor kampeerders die hier dan maximaal 48 uur mogen verblijven. Uiteraard moeten ze akkoord gaan met de regels van de eigenaren van de tuin.

Of wil je gewoon zelf eens gaan kamperen? Op de website kan je alle tuinen terugvinden  waar je kan gaan kamperen. Boeken verloopt ook via de website.