(Wegen)werken in Zandhoven

Heel wat externen moeten wel eens werken uitvoeren in de gemeente. Denk maar aan Pidpa, Eandis, telecombedrijven, … De gemeente moet toelating geven voor deze werken én houdt er ook toezicht op. Heb je een vraag over de werken, neem dan gerust contact op met onze dienst Grondgebiedzaken: 03 410 16 36.

12 november tot 31 december: aanleg parking gemeentehuis

In deze periode wordt de nieuwe parking achter het gemeentehuis aangelegd. Dat betekent dat de doorgang tussen De Bergen en de Bruggestraat al die tijd onderbroken is. Een deel van de huidige parking kan nog gebruikt worden, maar is enkel bereikbaar via De Bergen.

19 november tot 3 december: Liersebaan (Massenhoven)

Herstelling van het wegdek in opdracht van AWV op de N14 (Liersebaan t.h.v. nummer 242). Verkeer kan beurtelings passeren met tijdelijke verkeerslichten. De werken op zich nemen 2 dagen in beslag en worden afhankelijk van het weer uitgevoerd tussen 19 november en 3 december.

19 november tot 3 december: Langestraat (Zandhoven)

Herstelling van het fietspad in opdracht van AWV op de N14 (Langestraatt.h.v. nummer 161). Fietsers kunnen passeren via de berm. Rij voorzichtig. De werken op zich nemen 2 dagen in beslag en worden afhankelijk van het weer uitgevoerd tussen 19 november en 3 december.

26 november tot 31 december: Herentalsebaan (Viersel)

Heraanleg van het voetpad in de Herentalsebaan tussen de Venstraat en de Vilderhaag. Om de werken veilig te laten verlopen, zal het verkeer beurtelings moeten passeren. Er worden tijdelijke verkeerslichten voorzien.

28 november tot 14 december: Langestraat (Zandhoven)

Tussen 28 november en 14 december voert Teletronica bermwerken uit met weinig hinder in de Langestraat. Er is een wisselende doorgang met verkeerslichten in de Kruisdreef.

30 november tot 13 december: Draaiboom (Pulderbos)

Nutswerken in opdracht van Eandis in de Draaiboom in Pulderbos. Het verkeer kan beurtelings passeren.

3 december tot 18 januari: Kleinheide (Pulderbos)

Voor deze werken wordt de Kleinheide afgesloten voor alle verkeer tussen de Groenstraat en de Moerstraat. Er is een omleiding voorzien.

10 tot 14 december: Onze-Licve-Vrouwestraat (Zandhoven)

Werken in opdracht van Pidpa Hidrorio ter hoogte van nummer 20. Het verkeer kan beurtelings passeren.

11 tot 20 december: kruispunt Nazarethpad-Hallebaan (Zandhoven)

Nutswerken in opdracht van Eandis in het Nazarethpad ter hoogte van het kruispunt met de Hallebaan. Het verkeer op de Hallebaan kan tegen aangepaste snelheid passeren. Er is een kleine omleiding voorzien voor wie uit het Nazarethpad komt.

13 tot 17 december: Beggard (Zandhoven)

Ergens tussen 13 en 17 december voert Telenet hier werken uit. De werken duren slechts een halve dag. voor de werken wordt de Beggard (ter hoogte van de Amelbergastraat) afgesloten voor het verkeer. Omrijden kan via de Schriekweg. De aannemer houdt rekening met het begin en het einde van de school.

September 2018 – september 2020: heraanleg N14

Verhogen brug en heraanleg N14.