Juridische info & privacy

Website gemeente Zandhoven

Teksten en afbeeldingen op deze website

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Gemeente Zandhoven is ofwel de auteur of heeft de toestemming gekregen van de auteurs om het materiaal te gebruiken. Het is verboden om inhoud van deze website zonder toestemming van Gemeente Zandhoven over te nemen. Het best neem je hiervoor contact op met de dienst communicatie.

Deze website bevat veel informatie. Die houden we zo goed mogelijk up-to-date. Maar het kan altijd gebeuren dat bepaalde informatie niet meer actueel of juist is zonder dat wij het weten. Een foutje of achterhaalde info gevonden op de site? Meld het ons! Zo houden we onze website betrouwbaar!

Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers

Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Internet Explorer versie 9 of hoger. Hoe hoger de versie, hoe beter de ervaring met het bekijken van websites, niet alleen deze, maar in het algemeen. Op het moment dat deze website live ging was Internet Explorer 9 de meest recente versie. Wist je dat er nog heel wat andere browsers bestaan?
In veel gevallen zelfs voor meerdere platformen (mac en pc) Zo heb je Google Chrome, Safari, Firefox en Opera.

Google Chrome
Safari
Firefox
Opera
Internet Explorer

Aanbevolen schermresolutie

De beste resolutie om deze website te bekijken is 1024 × 768 pixels of hoger voor desktop of laptop. Je kan de website ook zonder problemen bekijken op je smartphone of tablet. De lay-out past zich automatisch aan de grootte van je scherm aan.

Heb je toch problemen om de website goed weer te geven? Meld het aan onze communicatieambtenaar. Vergeet niet om de volgende info zeker te vermelden:

  • De volledige URL (het adres bovenaan in de browser) voor de pagina waar je een probleem ondervond
  • Welk besturingssysteem (XP, Vista, Windows 7, OS X + versie)
  • Welke browser + versie (IE7,8,9 of ander)

Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe beter wij jou kunnen helpen en onze website kunnen verbeteren.

Meer info?
Rani Verschueren
03 410 16 69 | communicatie@zandhoven.be