(Binnen) activiteiten

Grabbelpas

Wij hebben het woordje ‘vervelen’ uit ons woordenboek geschrapt dankzij de vele grabbelpasactiviteiten van onze dienst Sport & Jeugd. Meer info op deze pagina.

Binnenspeeldag

Net zoals we een keer per jaar een buitenspeeldag organiseren, nodigen we de kinderen in de winter ook een keer uit om binnen te komen spelen! Ook hier staan vriendschap en plezier voorop.

Op deze dag palmen we Sportcomplex Het Veld in als speelterrein. Overal valt wat te beleven, van springkastelen over wescoblokken tot volksspelen, … Hou het gemeenteblad in het oog voor de juiste datum.

Kinderfestival Zandrock for Kids

Het einde van de vakantie luidt het begin van een nieuw schooljaar in. Na twee maanden van vrijheid is dit voor velen een zware aanpassing. Met ‘Zandrock for Kids’ zetten we het nieuwe schooljaar even op ‘pauze’.

Alle kinderen van Zandhoven kunnen zich in en rond De Populier gratis uitleven met lasersquash, een ballonnenclown, een knutselstand, reuze zeepbellen, talrijke opblaasbare attracties, een bungee trampoline, een poëtisch kapsalon, een speeltruck, kinderdisco, goochelen en …

Musicalopleiding

Tijdens onze musicalopleiding word je ondergedompeld in de wereld van de musical: dans, drama, dictie en zang. Allemaal onder deskundige begeleiding van professionals! Er zijn 2 opleidingen:

Musicalopleiding vanaf tweede leerjaar

  • Wie? Kinderen vanaf het tweede leerjaar.
  • Waar? Sportcomplex Het Veld, Schildebaan 22 b – 2240 Zandhoven.
  • Wanneer? 10 woensdagen van oktober tot december, telkens van 13.30 tot 16 uur.
  • Prijs? 150 euro.

Musicalopleiding vanaf tweede leerjaar

Kinderen die de opleiding of een musicalstage gevolgd hebben kunnen deelnemen aan het musical project. Tijdens deze lessen wordt er wekelijks gerepeteerd voor een echte voorstelling met publiek op het einde van de reeks.

  • Wie? Kinderen vanaf het 2de leerjaar.
  • Waar? Sportcomplex Het Veld, Schildebaan 22 b – 2240 Zandhoven.
  • Wanneer? Op woensdagen van januari tot eind mei/ begin juni, telkens van 13.30 tot 16.00 uur.
  • Prijs? 150 euro.

Houd het gemeenteblad in de gaten voor de juiste data.