Land van Playsantiën

Het Land van Playsantiën vzw is een toeristisch samenwerkingsverband tussen de gemeenten Zandhoven, Lille, Malle, Ranst en Zoersel. De bedoeling van de vzw is om samen met Toerisme Provincie Antwerpen het toerisme en de recreatie in onze gemeenten te stimuleren. Door de krachten te bundelen, kunnen we het aanbod optimaliseren, onze middelen efficiënter inzetten en alle vrijwilligers beter ondersteunen.

In eerste instantie willen we dat jij het als toerist bij ons naar je zin hebt. Of je nu uit de regio komt, of van veel verder, in het Land van Playsantiën ben jij koning! Of toch minstens ‘koning te rijk’. De vele kastelen en hoven laten je even wegdromen, net als de prachtige buitenverblijven van de rijke stedelijke burgerij. In Zandhoven kan je makkelijk te voet of met de fiets van het ene hof naar het andere kasteel. Onderweg geniet je van de prachtige parken en landerijen en vul je je longen met gezonde buitenlucht!

Onze gemeente bruist ook van de activiteiten. Met meer dan 150 verenigingen kan je elk weekend wel ergens naartoe: van een lokale wandeling, over een pannenkoekendag tot een echte spannende waterskiwedstrijd! In Zandhoven vind je het allemaal!

Meer informatie over het Land van Playsantiën en zijn activiteiten in de vijf gemeenten vind je op de website van de vzw of bij onze Dienst Toerisme.