ZandhovenApp

Johan Veminnen zong vol overtuiging dat híj in de binnenzak van Brussel zat. Wel, in Zandhoven is dat net andersom! Je hoeft dus niet vreemd op te kijken als er morgen iemand tegen je zegt ‘Zandhoven? Zit in mijn binnenzak!’

De ZandhovenApp is ons eigen mobiele platform dat info van het gemeentebestuur, verenigingen, handelszaken en zorgverstrekkers bundelt in 1 handige applicatie! Met deze gratis app kun je heel wat doen.

Hou Zandhoven proper en veilig

Met de meldingskaart in de app kun je supermakkelijk iets melden aan de gemeente: een put in de weg, zwerfvuil, … Je kunt meteen een foto meesturen en de exacte locatie laten bepalen door je gps.

Blijf op de hoogte

Kies welke nieuwsberichten je wilt volgen en blijf op de hoogte van wat je interesseert: nieuws van de gemeente, een melding van de vereniging van je kinderen, een actie van je favoriete restaurant, … Of stuur berichten naar je vrienden en spreek samen af.

Beleef alles en mis niets

Kijk in de agenda wat er vandaag te doen is in Zandhoven: een lezing, een wandeling, of toch maar naar die fuif? Kopieer de activiteiten die je niet wilt missen gewoon naar je eigen agenda!

Maak een koppeling met de applicaties van handelaars, verenigingen of zorgverstrekkers

Kies zelf welke handelaars, verenigingen of zorgverstrekkers je wilt volgen en blijf op de hoogte van hun acties en activiteiten. Check de openingsuren of het menu van de dag en reserveer alvast dat tafeltje voor twee!

Stel een vraag

Communiceren met de gemeente was nog nooit zo gemakkelijk. Stel je vraag via de app op het moment dat het jou uitkomt. Onze medewerkers beantwoorden ze met de glimlach tijdens de kantooruren.

De app downloaden

De Zandhoven app is helemaal gratis. Je kunt hem downloaden in de App Store voor iOS en in de Play Store voor Android.

Verenigingen, handelaars en zorgverstrekkers

In onze app hebben we ook een plekje gereserveerd voor verenigingen, handelaars en zorgverstrekkers. Ze kunnen er hun eigen app claimen en zo hun ‘volgers’ op de hoogte houden. Hoe je dat doet, vind je terug in de handige handleiding bij ‘Documenten’.

Documenten