“Mijn baby slaapt ’s nachts nog altijd niet door. Is dat wel normaal?”

“Hoe pak ik de driftbui bij mijn kleuter best aan?”

“Mijn kind wordt gepest. Wat kan ik doen?”

Opvoeden doe je elke dag. Het is leuk en uitdagend, maar niet altijd even gemakkelijk. Elke ouder of andere opvoedingsverantwoordelijke (begeleider, pleegouder, leerkracht, grootouder…) is wel eens op zoek naar een klankbord over de opvoeding van kinderen en wat opvoedingstips. Toch?

Wat doet het Opvoedingspunt?

Het Opvoedingspunt van Zandhoven luistert naar je verhaal en zoekt mee naar een antwoord op jouw vraag. Misschien ben je geholpen met een gouden tip of heb je gewoon een kleine aanmoediging nodig. Maar ook als er meer begeleiding nodig is, kan het Opvoedingspunt je snel en correct doorverwijzen.

Wie kan in het Opvoedingspunt terecht?

Iedereen die met vragen zit over opvoeden is welkom. Dat kunnen ouders zijn, maar ook grootouders, kinderbegeleiders, leerkrachten, … Ook kinderen of jongeren zelf zijn welkom!

Contact

Het opvoedingspunt in Zandhoven is enkel bereikbaar op afspraak. Zo kun je er zeker van zijn er echt tijd genomen wordt en dat er in alle rust naar je geluisterd kan worden.

Je kunt je vraag ook aan de telefoon stellen of per e-mail.

Opvoedingspunt Zandhoven
Tel: 0490 56 47 10
E-mail: opvoeding@zandhoven.be

Loop je graag gewoon even binnen zonder afspraak? Dan ben je welkom in de opvoedingswinkel in Zoersel die de opvoedingspunten van Zandhoven, Schilde en Wijnegem overkoepelt.

Opvoedingswinkel Zoersel

  • Handelslei 230
    2980 Zoersel
  • Maandag: 9 – 12 uur en op afspraak
  • Dinsdag: 9 – 12 uur en op afspraak
  • Woensdag: 9 – 12 uur en op afspraak
  • Donderdag: 9 – 12 uur en op afspraak
  • Vrijdag: 9 – 12 uur en op afspraak