Gepubliceerd op 21/04/2022

Geef je feedback over de verkeersveiligheid in Zandhoven

Met Zandhoven Schakelt zoeken we samen met alle Zandhovenaars naar oplossingen om de mobiliteit in onze gemeente vlotter, veiliger en gezonder te maken. Zandhoven werkt hiervoor samen met Mobiel 21, Telraam en Suunta. Het traject start vandaag met een nieuwe fase. Hiermee willen we de feedback van de Zandhovenaren.

Recent zijn een reeks tijdelijke proefopstellingen geïnstalleerd op verschillende locaties in Zandhoven. Deze zijn het resultaat van een intensief participatietraject met een bevraging, tellingen en buurtbabbels in elke wijk. De proefopstellingen duren gemiddeld 4 maanden. Na de testperiode plannen we een moment voor alle buurtbewoners om hun bevindingen te delen. Op basis van alle feedback en verzamelde tellingen worden de proefopstellingen bijgestuurd of definitief geïnstalleerd. Op basis van alle feedback en verzamelde tellingen worden de proefopstellingen bijgestuurd of definitief geïnstalleerd. Je kan hier de enquête invullen.

We gaan nog een stapje verder. Vanaf vandaag tot 4 mei kan je in de Heistraat en de Veerstraat je feedback geven doormiddel van een interactief beeldscherm. Dit systeem werd ontwikkeld door de onderzoeksgroepen van de KU Leuven Research[x]Design en DistriNet samen met LUCA School of Arts.