Nieuws

Gepubliceerd op 20/05/2019

Heraanleg Liersebaan (N14): nieuwe fase vanaf 27 mei

Op maandag 27 mei start de volgende fase van de werken op de Liersebaan. AWV start dan met het aanpassen van de brugvoegen op de brug over de snelweg, met de bouw van een tunnel onder de op- en afrit van de E313 richting Antwerpen en met de vernieuwing van de oostkant van de Liersebaan (rijbanen richting Lier). De nieuwe fase brengt ook een andere situatie op de weg met zich mee.

Gepubliceerd op 16/05/2019

Pidpa werft aan

Pidpa heeft momenteel een aantal vacatures open staan. Je vindt alle info op www.pidpa.be.

Gepubliceerd op 14/05/2019

Clap for the climate

Met een grote actie op het strand van Oostende toonden burgemeesters en schepenen, omringd door honderden jongeren en gemeentelijke verantwoordelijken dat het hoog tijd is voor klimaatactie. Ook in Zandhoven doen we mee.

Gepubliceerd op 14/05/2019

100 km van Zandhoven

Op zaterdag 25 mei houden we samen met enkele wielerclubs uit de gemeente de 100 km van Zandhoven. De rit wordt gereden in groep en onder begeleiding aan ongeveer 28 km per uur. Zin om mee te fietsen?

Gepubliceerd op 09/05/2019

‘Afschaffen’ voetweg 36 in Zandhoven

De gemeenteraad stelde in april de gedeeltelijke afschaffing van voetweg 36 in Zandhoven voorlopig vast. Eigenlijk gaat het vooral om het wegwerken van een juridische onjuistheid. De populaire trage verbinding blijft in de realiteit natuurlijk wel behouden!

Gepubliceerd op 07/05/2019

Opgelet wielerwedstrijd!

Op zondag 12 mei organiseert vzw De Rappe Spurt de Grote Prijs Juul Marinus, een wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften in de beker van België. Hinder is mogelijk tussen 13 en 18 uur.

Gepubliceerd op 07/05/2019

55-plussers welkom voor gezellige namiddag in De Populier

Woensdag 22 mei is De Populier in Zandhoven opnieuw het decor voor de jaarlijkse gezellige seniorennamiddag van de gemeente en het AGB Zandhoven. Alle 55-plussers zijn dan welkom voor een babbel, een gratis drankje én de traditionele belegde boterhammen. Het geheel wordt opgeluisterd met live muziek door De Animo’s.

Gepubliceerd op 06/05/2019

De toekomst van onze kerkgebouwen in een plan

Een concerthal in de kerk van Massenhoven? Een tentoonstellingsruimte in de kerk van Pulle? Het zou zo maar even kunnen… Want samen met de verschillende kerkfabrieken maken we momenteel een kerkenbeleidsplan op.

Gepubliceerd op 06/05/2019

Heemkunde is weer helemaal hip

Onze gemeente bruist. Dat kunnen we elke dag vaststellen. Maar ook in het verleden viel er al heel wat te beleven in onze vijf deeldorpen… Het is hoog tijd om het grote publiek te laten proeven en genieten van ons erfgoed en onze identiteit!