Nieuws

Gepubliceerd op 13/09/2017

Hartfalen bij (jonge) sporters

Hartfalen bij sporters is ongewoon, maar niet ongebruikelijk. Sporten is dan wel gezond, het maakt je niet immuun voor hart- en vaatziekten. Goed geïnformeerd zijn als sporter is vaak van levensbelang. Daarom organiseren we voor onze sportclubs, trainers, sporters en ouders van sporters een gratis informatieavond rond het thema ‘hartfalen bij sporters’.

Gepubliceerd op 12/09/2017

Aanvraag vernieuwing milieuvergunning Adams: stand van zaken

Het openbaar onderzoek naar aanleiding van de aanvraag voor een vernieuwing van de milieuvergunning voor de firma Adams uit Massenhoven is afgelopen. Je kunt geen bezwaar meer indienen. Het college van burgemeester en schepenen zal nu een advies opmaken op basis van de inhoud van het dossier en de resultaten van het openbaar onderzoek.

Gepubliceerd op 11/09/2017

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Vorig jaar werden 290.460 azalea’s verkocht, goed voor ruim 2 miljoen euro. Kom op tegen Kanker wil van deze editie een nog groter succes maken dan de voorbije jaren. Haal tijdens het Plantjesweekend een plantje in huis en maak zo mee een vuist tegen kanker!

Gepubliceerd op 08/09/2017

September, maand van de sportclub

September, dat is de maand van de sportclub! Heel wat clubs houden dan opendeurdagen zodat jij de kans krijgt om eens kennis te komen maken met dat wat de leden zo passioneel bezighoudt… Ook in Zandhoven kun je heel wat beleven. Kom gerust eens langs en wie weet, krijg je de smaak wel te pakken en houd je er zomaar even een nieuwe hobby aan over!

Gepubliceerd op 08/09/2017

Wij zijn even telefonisch onbereikbaar

Door werken aan de telefooncentrale zijn we deze voormiddag een half uurtje onbereikbaar. Probeer het later opnieuw of spring even binnen.