Nieuws

Gepubliceerd op 06/12/2018

Isoleer nu je spouwmuur met een voordelige groepsaankoop

Zijn de muren van je woning niet of maar beperkt geïsoleerd? Dan verdwijnt 25% van de warmte in huis door de muren! Muurisolatie is een belangrijke stap naar een lagere energiefactuur en meer comfort. Daarom deden we mee met de groepsaankoop spouwmuurisolatie van IGEAN. De procedure is afgelopen en geïnteresseerden kunnen vanaf nu gebruik maken van de voordelige tarieven via deze groepsaankoop.

Gepubliceerd op 05/12/2018

Sluitingsdagen tijdens de eindejaarsperiode

In de kerstvakantie naar het gemeentehuis, de bib, Het Veld of het recyclagepark? Let dan extra op onze sluitingsdagen zodat je niet voor een gesloten deur staat... Om te weten wanneer je waar terecht kunt, zetten we alles even op een rijtje.

Gepubliceerd op 04/12/2018

Bekendmaking zetels bijzonder comité voor de sociale dienst

Het aantal zetels dat elke politieke lijst in onze gemeente toegewezen krijgt in het bijzonder comité voor de sociale dienst wordt bepaald in verhouding tot het aantal zetels dat elke lijst heeft binnen de gemeenteraad. Bekijk hier de zetelverdeling voor Zandhoven.

Gepubliceerd op 03/12/2018

De Brexit en jouw verblijfsrecht

Het Verenigd Koninkrijk verlaat op 30 maart 2019 de Europese Unie. Deze beslissing heeft niet alleen een belangrijke impact op de Unieburgers die nu in het Verenigd Koninkrijk verblijven, maar ook op de Britten die in een EU-lidstaat verblijven.

Gepubliceerd op 03/12/2018

Pidpa werft aan

Pidpa heeft momenteel openstaande vacatures voor buizenlegger, technisch tekenaar en teamcoach contactcenter.

Gepubliceerd op 19/11/2018

N13 in Grobbendonk 1 week dicht

De Herentalsesteenweg/Lierseweg (N13) in Grobbendonk wordt vanaf 26 november gedurende 1 week volledig afgesloten voor vernieuwing van het wegdek. Na de asfalteringswerken van AWV zal de aannemer die de werken aan de fietspaden uitvoert nog enkele weken bezig zijn met de laatste afwerkingen.

Gepubliceerd op 19/11/2018

Vuurwerk in Zandhoven? Enkel met vergunning!

Vuurwerk afsteken is in onze gemeente verboden, tenzij je een vergunning van de burgemeester kunt voorleggen. En die kun je aanvragen bij de dienst Noodplanning.

Gepubliceerd op 13/11/2018

N14 Zandhoven: heraanleg rijweg Liersebaan start 19/11

De eerste werken voor de verhoging van de brug over het Albertkanaal en de aanleg van de nieuwe carpoolparking aan de Liersebaan zijn al een aantal weken bezig. Op 19/11 begint ook de heraanleg van de gewestweg zelf.

Gepubliceerd op 12/11/2018

Er cool uitzien én zichtbaar zijn? Yes, you can!

Wist je dat er tal van mogelijkheden zijn om tegelijkertijd zichtbaar én modieus te zijn op de fiets? Geloof je ’t niet? Check de tips op www.ziemeshinen.be #ZieMeShinen

Gepubliceerd op 12/11/2018

Brandweer Zone Rand zoekt 3 administratieve medewerkers

De Brandweer Zone Rand waartoe ook de Post Zandhoven behoort, is op zoek naar 3 administratieve krachten (onbepaalde duur, C1-C3). De nieuwe collega’s zullen aan de slag gaan in het zonaal kantoor in Brasschaat of, als dat beter aansluit bij hun interesses en competenties, in een brandweerpost. Perfect dus voor iemand die dicht bij huis wil werken.