Nieuws

Gepubliceerd op 20/11/2017

Zwembad Pulderbos gesloten door technisch probleem

Door een technisch probleem is IGEAN genoodzaakt om het zwembad van Pulderbos tijdelijk te sluiten. Dat betekent dat er geen enkele zwemles is en ook het vrij zwemmen wordt geschrapt. IGEAN neemt zelf contact op met alle betrokkenen om een oplossing te vinden voor de geannuleerde zwemlessen.

Gepubliceerd op 19/11/2017

Op 19 november 1917 overleed Alfons Bastanie

Vandaag exact 100 jaar geleden overleed tijdens de Eerste Wereldoorlog Alfons Bastanie. Met deze vermelding willen we even stilstaan bij het offer dat hij en zijn kameraden brachten voor onze vrijheid

Gepubliceerd op 16/11/2017

OCMW verhuist naar gemeentehuis

We hebben het er al dikwijls over gehad, maar nu is het echt zover! Alle medewerkers van het OCMW verhuizen naar het gemeentehuis. Dat gebeurt jammer genoeg niet in een enkele vingerknip en daarom moeten we het OCMW enkele dagen sluiten.

Gepubliceerd op 13/11/2017

De Warmste Week in Zandhoven

Zandhoven laat zich niet onbetuigd tijdens de Warmste Week 2017 van Studio Brussel. Zelf organiseren we een blacklightsportdag met fuif, maar ook andere verenigingen, organisaties en inwoners doen iets voor hun goede doel.

Gepubliceerd op 30/10/2017

Lindy zoekt voorleespapa’s

Iedereen Leest zet dit jaar de voorleespapa's in de kijker tijdens de Voorleesweek. Want zij zijn van groot belang voor de leesopvoeding van kinderen. En dus gaat onze vaste vertelster Lindy op zoek naar voorleespapa's of -opa's!

Gepubliceerd op 25/10/2017

Pidpa werft aan

Pidpa heeft momenteel openstaande vacatures voor een vrijwilliger Hidrodoe (workshop wateronderzoek), een distributie-ingenieur (wervingsexamen) en een buizenlegger (wervingsexamen).

Gepubliceerd op 24/10/2017

Bloemen voor kreukelpalen

"Mensen die fysiek levens redden, krijgen meestal een medaille. Dus gemeentebesturen die door hun beleid levens redden verdienen ook een bloemetje" dachten ze bij Safety Product. En die bloemen en complimenten nemen we maar wat graag aan natuurlijk.

Gepubliceerd op 17/10/2017

Mussenbaan enkelrichting vanaf 18/10

De werken aan het kruispunt Vierselbaan-Liersebaan-Oelegembaan zorgen voor hinder en onveilige situaties in de Mussenbaan. Daarom wordt deze straat vanaf woensdag 18 oktober tijdelijk enkelrichting in de richting van de Oelegembaan.

Gepubliceerd op 16/10/2017

W-Kracht dient beroep in tegen beslissing provincie

De firma W-kracht die twee windmolens wil bouwen in Massenhoven en Viersel heeft beroep ingediend tegen de beslissing van de provincie om geen vergunning af te leveren. De Vlaamse regering zal het dossier nu behandelen.

Gepubliceerd op 16/10/2017

Ongeval vrachtwagens E313 in Massenhoven

Er is al een hele dag hinder door een ongeluk met twee vrachtwagens op de E313 in Massenhoven. De gemeente kondigde de operationele coördinatie af.