Nieuws

Gepubliceerd op 25/01/2023

Werken in Viersel

Het Masterplan van Viersel wil volop inzetten op de verkeersveiligheid van onze gemeente. Een belangrijk onderdeel daarin is de aanleg van twee 'Poorten' op de Herentalsebaan om het doorgaand verkeer te vertragen en om veilige oversteekplaatsen te realiseren.

Gepubliceerd op 19/01/2023

*Nieuw* Digitale nieuwsbrief

Ons gemeenteblad valt elke twee maanden in je bus. Om het nieuws dat tussendoor opkomt toch ook met je te kunnen delen, zullen we vanaf nu ook digitale nieuwsbrieven uitsturen!

Gepubliceerd op 17/01/2023

Cursus Nederlands voor anderstaligen in Zandhoven

Wil je Nederlands leren luisteren, spreken, lezen en schrijven? Volg dan onze cursus Nederlands voor anderstaligen in Zandhoven.
Do you want to learn to listen, speak, read and write Dutch? Then take our Dutch course for non-native speakers in Zandhoven.

Gepubliceerd op 05/01/2023

Zwembad Pulderbos blijft langer gesloten

Bij een controle werden technische problemen vastgesteld aan het zwembad van Pulderbos. Na de inspecties afgelopen dagen zullen ook de komende dagen nog verdere inschattingen en bijhorende kostenramingen gemaakt moeten worden. In afwachting daarvan blijft het zwembad dan ook gesloten.

Gepubliceerd op 05/01/2023

4 nieuwe vacatures

Wij gaan op zoek naar nieuw talent!
We zoeken een maatschappelijk werker, een administratief medewerker burgerzaken en sociale dienst, een administratief medewerker visuele communicatie en een technisch assistent schrijnwerker.

Gepubliceerd op 04/01/2023

Vraag nu je klimaatpremie aan

Samen met het Klimaat- en Energieactieplan werd in de gemeenteraad van november 2022 ook een klimaatpremie goedgekeurd. Je kan in onze gemeente extra subsidies aanvragen.

Gepubliceerd op 03/01/2023

Wat doe jij met je kerstboom?

Op 10 januari is er een kerstboomophaling door onze diensten in alle deelgemeenten. Op andere dagen kan je een kerstboom naar het recyclagepark brengen.
De andere alternatieven zijn zelf verhakselen en gebruiken in eigen tuin of terug in de tuin planten!

Gepubliceerd op 22/12/2022

Einde Vaccinatiecentrum Voorkempen

Meer dan 300.000 vaccins zijn gezet of afgehaald in het Vaccinatiecentrum Voorkempen. Eind december doen de mensen van het call center het licht uit en sluit het Vaccinatiecentrum Voorkempen de deuren.