Nieuws

Gepubliceerd op 23/10/2020

Corona: update maatregelen 23 oktober

Zonet gaf premier De Croo een persconferentie. Nieuwe maatregelen werden afgekondigd of bestaande werden aangepast. De maatregelen zullen gelden tot en met 19 november

Gepubliceerd op 22/10/2020

Gepubliceerd op 22/10/2020

Project Massenhoven-Van Eyck (Elia)

Voor het project Massenhoven-Van Eyck start op vrijdag 30 oktober een nieuw openbaar onderzoek over de versterking van de hoogspanningslijn in de provincies Antwerpen en Limburg. Het nieuw openbaar onderzoek in het kader van de omgevingsvergunning loopt van 30 oktober tot 28 november 2020.

Gepubliceerd op 20/10/2020

Thuis culinair genieten

De restaurants moeten opnieuw een tijd dicht om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Maar dat betekent niet dat u moet wachten om culinair te genieten. Ondersteun onze Zandhovense lokale restaurants door gebruik te maken van hun afhaalservice.

Gepubliceerd op 20/10/2020

Op ontdekking: na de beren, pompoenen en spoken…

Om de herfst- en wintermaanden ondanks het coronavirus toch wat kleur en gezelligheid te geven, willen we een warme oproep doen om je huis en voortuin zoveel mogelijk te versieren. Huizen versierd met pompoenen en enge decoratie ? Het kan allemaal en hoe meer hoe beter.

Gepubliceerd op 20/10/2020

Afbraakwerken huisje Valckx uitgesteld

Normaal startte op 26 oktober de afbraakwerken van huisje Valckx gelegen in de Voetbalstraat. De bestaande parking zou worden heraangelegd om zo de parkingcapaciteit van Sportcomplex Het Veld, de Chiro en de voetbal van Zandhoven te verhogen. De geplande werken zullen voorlopig echter niet starten.

Gepubliceerd op 16/10/2020

Gemeente last kermis af

Omwille van corona besliste het gemeentebestuur al eerder om de jaarmarkt en de paardenwijding niet te laten plaatsvinden. Nu zal ook de jaarlijkse kermis op 25 en 26 oktober in Zandhoven afgelast worden.

Gepubliceerd op 15/10/2020

Oproep vrijwilligers

Bij de intrede van het coronavirus in maart startte de gemeente met het opzetten van een heus vrijwilligersnetwerk. Het werd een groot succes en het was enorm fijn om te zien dat we in zo een hartverwarmende gemeente wonen!

Trefwoorden