Nieuws

Gepubliceerd op 19/07/2019

UPDATE: captatieverbod

Vanaf vandaag geldt er een captatieverbod in onbevaarbare waterlopen. Dit verbod is uitgevaardigd door de gouverneur van de provincie Antwerpen. Omwille van de afgelopen droogteperiode en de weersvoorspellingen zijn maatregelen genomen m.b.t. de captatie van water om de ecologisch goede toestand van de onbevaarbare waterlopen in een aantal stroomgebieden te beschermen en/of zeker niet achteruit te laten gaan

Gepubliceerd op 15/07/2019

Gezocht! Enthousiaste taalleerkrachten!

Hi, Bonjour, Ciao!
Onze taallessen starten na de zomervakantie . Voor enkele klassen zijn we nog op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste lesgevers voor Engels, Frans en Italiaans.

Gepubliceerd op 26/06/2019

Inhaalophaling gft op donderdag 27 juni

Goed nieuws! IGEAN houdt morgen (donderdag 27 juni) een inhaalophaling voor gft. Zet je container vanavond al aan de straatkant, want met dit warme weer start de ophaling vroeger.

Gepubliceerd op 24/06/2019

Vacature projectmedewerker GBO Voorkempen

Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO) Voorkempen - waartoe ook Zandhoven behoort - heeft een vacature voor projectmedewerker. Solliciteren kan nog tot 1 juli.

Gepubliceerd op 19/06/2019

Opnieuw 2 bouwgronden te koop in St.-Jozefstraat

De gemeente verkoopt opnieuw 2 loten voor halfopen bebouwing in de St.-Jozefstraat in Zandhoven. Er is maar 1 zitdag: woensdag 26 juni 2019 om 17 uur in de cafetaria van Sportcomplex Het Veld.

Gepubliceerd op 13/06/2019

Ondertussen op de werf van de N14…

Met het bouwverlof in het vooruitzicht geven we graag een stand van zaken van de heraanleg van de Liersebaan (N14) en het verhogen van de brug over het Albertkanaal in Massenhoven.