Nieuws

Gepubliceerd op 12/02/2018

Zandhoven op zak met de Zandhoven app

We stelden hem op de Valentijnsdrink al aan je voor: de Zandhoven app, ons eigen mobiele platform dat info van het gemeentebestuur, verenigingen, handelszaken en zorgverstrekkers bundelt in 1 handige applicatie! Met deze gratis app kun je heel wat doen.

Gepubliceerd op 08/02/2018

GOVC geeft negatief advies na beroep van W-Kracht

De GOVC heeft op 9 januari een negatief advies geformuleerd voor de bouw van 2 windturbines in Massenhoven en Viersel. De Vlaamse Regering heeft nog tot 10 maart 2018 om een beslissing te nemen.

Gepubliceerd op 08/02/2018

Werken Boudewijnlaan naar volgende fase

Op 12 februari start fase 2 van de werken in de Boudewijnlaan. In deze fase wordt het kruispunt van de Boudewijnlaan met de Dorpsstraat het dichtst bij Pulderbos aangepakt. Er komen tijdelijke verkeerslichten in de Boudewijnlaan, de Cauwenberglei wordt enkelrichting vanuit de Boudewijnlaan en het centrum van Pulle is bereikbaar via de Torenstraat.

Gepubliceerd op 07/02/2018

Landelijke Kinderopvang zoekt verantwoordelijke Buitenschoolse Opvang (m/v) in Zandhoven

Spelen, lachen, slapen, ontdekken en groeien... kinderen kunnen het allemaal bij Landelijke Kinderopvang. Bij onze onthaalouders en bij Stekelbees vind je kinderopvang op maat, van 0 tot 12 jaar. Kinderen voelen zich thuis. Elk kind is uniek en bijzonder in onze kinderopvang. Elk kind kan zichzelf zijn en groeien in een duurzame en creatieve omgeving. Onze kinderopvang voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Jij wil het beste voor elk kind..., wij ook.

Gepubliceerd op 31/01/2018

Werken Kerkstraat naar volgende fase

Op 1 februari starten we met fase 2 van de werken in de Kerkstraat. Dat betekent dat de Kerkstraat nu volledig afgesloten wordt en dat je in beide richtingen moet omrijden via de N14 en de Vierselbaan. De Antwerpsebaan loopt dood.

Gepubliceerd op 26/01/2018

De Lijn gedeeltelijk opnieuw door centrum Zandhoven

Vanaf maandag 29 januari zullen enkele buslijnen van De Lijn opnieuw vertrekken vanaf de bushalte Zandhoven Dorp aan de brandweerkazerne. Het gaat om de lijnen 408, 411 en 419. De andere lijnen blijven de omleiding via de N14 volgen.

Gepubliceerd op 24/01/2018

Sporters beleven echt meer #inzandhoven

Zandhoven mocht samen met 26 andere Antwerpse steden en gemeente de #sportersbelevenmeer-award in ontvangst nemen. Maar #inzandhoven beleven sporters toch net dàt ietsje meer, want bovenop de algemene award gingen we ook naar huis met de eerste prijs in de categorie rond sportbeleving!

Gepubliceerd op 11/01/2018

Winterwandelingen Land van Playsantiën

Gezellig wandelen met vrienden en familie door een mooi winters landschap, onderweg genieten van lekkere proevertjes en hier en daar een beetje opwarmen… Dat is het recept van de winterwandelingen van het Land van Playsantiën!

Gepubliceerd op 04/01/2018

Blacklight for life levert 3.000 euro op voor REVA Pulderbos

Supertrots zijn we op het prachtige resultaat van de Blacklight for life op vrijdag 22 december in Het Veld. Onze actie tijdens de Warmste Week van Studio Brussel bracht in totaal 3.000 euro op voor het goede doel: het project Gelijk Spel van het revalidatiecentrum in Pulderbos.