Nieuws

Gepubliceerd op 22/05/2017

Nieuw: subsidies voor buurtfeesten

Met de straat of wijk een buurtfeest organiseren? Prima idee! Wij helpen jullie graag op weg met materiaal, signalisatie om de straat af te sluiten én een subsidie van 125 euro aan geschenkencheques. Je vindt de voorwaarden in het reglement. Gebruik het officiële aanvraagformulier om je activiteit ten laatste 1 maand vooraf in te dienen bij de dienst Secretariaat.

Gepubliceerd op 22/05/2017

Gratis infoavond renovatie-audit op 30 mei

Is jouw woning klaar voor de volgende 30 jaar? Zit je goed op het vlak van comfort? Is je energiefactuur niet te hoog? Of zou het toch beter kunnen? Wil je je woning renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan op 30 mei naar onze infoavond over de renovatie-audit.

Gepubliceerd op 15/05/2017

Gratis hulp bij belastingaangifte

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Kom dan op dinsdag 23 mei naar de zitdag in het gemeentehuis in Zandhoven. Medewerkers van de belastingdienst helpen je die dag gratis verder.

Gepubliceerd op 15/05/2017

Meest Kwetsbare Waardevolle Bossen (MKWB)

UPDATE - De Vlaamse regering heeft de boskaart op 22/5 ingetrokken. De strengere maatregelen zijn dus niet langer van kracht. Wie vragen heeft kan de dienst Milieu contacteren.

Gepubliceerd op 11/05/2017

Pidpa werft aan

Pidpa heeft momenteel openstaande vacatures voor een vrijwilliger Hidrodoe (workshop wateronderzoek), een departementshoofd distributie (wervingsexamen) en milieudeskundige (wervingsexamen).

Gepubliceerd op 08/05/2017

Welkom op de babyborrel van Fair Polleke

Op 5 juni houden we een echte babyborrel voor ons Fair Polleke, de mascotte voor Fair Trade Zandhoven. En jij kunt erbij zijn! Kom langs en proef allerlei (h)eerlijke dingen.

Gepubliceerd op 08/05/2017

Onze senioren vieren feest

In Zandhoven weten ze wat feesten is. en dat geldt dubbel en dik voor onze 55-plussers! Zij zetten op 24 mei de bloemetjes buiten in De Populier. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in!

Gepubliceerd op 04/05/2017

PC Bethanië zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers zijn goud waard! PC Bethanië is momenteel op zoek naar enkele 'gouden harten' om hier en daar een handje toe te steken.

Gepubliceerd op 28/04/2017

Stekelbees zoekt jobstudenten

De buitenschoolse kinderopvang Stekelbees in de Beggard in Zandhoven zoekt nog jobstudenten voor de zomervakantie 2017. Iets voor jou? Lees dan snel verder.