Nieuws

Gepubliceerd op 30/09/2022

Vanaf 1 oktober winterregeling recyclagepark

Vanaf 1 oktober tot 1 maart zal het recyclagepark geopend zijn volgens de winterregelen. De grootste wijziging is dat men open is tot 16.30 uur en op donderdag van 09.00-16.30 uur

Gepubliceerd op 29/09/2022

Laat ze liggen

Zoals iedereen ziet en voelt is de herfst aangekomen in onze gemeente! Deze campagne helpt je tuin ook in de winter een paradijs te worden voor dieren. Iedereen kan meedoen, en dit door gewoon blaadjes te laten liggen. De blaadjes hebben zoveel voordelen! Je kan ze allemaal bekijken op de website. Plus je kan er nog een leuke prijs mee winnen ook!
Laat ons weten of ook jij de blaadjes laat liggen!

Gepubliceerd op 28/09/2022

Verkeershinder Molenheide en Rozenlaan

Tussen 3 en 14 oktober zal er omwille van werken ter hoogte van het kruispunt Molenheide-Rozenlaan, extra verkeershinder ontstaan. Om de schoolomgeving maximaal te ontlasten, willen wij vragen deze omgeving zoveel mogelijk te vermijden met de auto, zeker aan het begin en einde van de schooldag!

Gepubliceerd op 22/09/2022

Vacature: technisch assistent groendienst!

Heb jij groene vingers? Wil je graag in openlucht werken? Heb je een hart voor alles dat groen is dan ben jij de technisch assistent die wij zoeken! Solliciteren kan nog tot 23 oktober!

Gepubliceerd op 20/09/2022

Week van de duurzame gemeente

In 2022 focussen we op duurzame helden die bijdragen aan: “LEAVE NO ONE BEHIND” (Laat Niemand Achter). Dit principe staat voor het engagement van alle VN-lidstaten om armoede uit te roeien, om een einde te maken aan discriminatie en uitsluiting, en om te verzekeren dat de meest kwetsbare groepen in onze samenleving alle kansen krijgen om mee te kunnen genieten van sociale, economische en ecologische duurzame vooruitgang.

Gepubliceerd op 16/09/2022

7 oktober ladies night padel

Op vrijdag 7 oktober is er de ladies night padel! Kom samen met andere dames padellen en geniet van een gezellige avond met een hapje en een drankje. Prijs: € 10. Inschrijven via sport@zandhoven.be

Gepubliceerd op 15/09/2022

Werken aan de brug in Massenhoven

In de laatste week van september (vanaf 26/9) zal aannemer Besix een oplegtoestel van de brug over het Albertkanaal te Gemeente Zandhoven (Massenhoven) vervangen. De brug wordt tijdens deze werken minimaal opgevijzeld. Er wordt getracht de hinder voor de weggebruiker zo klein mogelijk te houden.

Gepubliceerd op 14/09/2022

Molenfeesten

Dit weekend is het weer naar jaarlijkse traditie molenfeesten in Pulderbos! Een weekend vol gezellige optredens, lichtjeswandeling en brunch.

Gepubliceerd op 14/09/2022

Plantjesweekend

Koop dit weekend een plantje, want elk plantje helpt een handje! Tijdens het jaarlijkse plantjesweekend van Kom Op Tegen Kanker kan je weer op verschillende plaatsen in onze gemeente een prachtige azalea kopen! De azalea's worden milieuvriendelijk geteeld en zijn een echt Vlaams streekproduct. Bekijk snel de verkooppunten!

Gepubliceerd op 14/09/2022

Publieke raadpleging over de alternatievenonderzoeksnota

De Nieuwe Rand’ is een project dat de mobiliteit, leefkwaliteit en klimaatvriendelijkheid in de oostrand van Antwerpen wil verbeteren. Het is een initiatief van de Vlaamse Overheid en wordt getrokken door het Departement Omgeving en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). ‘De Nieuwe Rand’ focust zich op het oostelijk deel van de rand rond Antwerpen - het Haventracé - dat samen met de Oosterweelverbinding, de overkapping van de ring en investeringen in duurzaam vervoer deel uitmaakt van het Toekomstverbond uit 2017.