Nieuws

Gepubliceerd op 07/07/2017

Pidpa werft aan

Pidpa heeft momenteel openstaande vacatures voor een vrijwilliger Hidrodoe (workshop wateronderzoek), een distributie-ingenieur (wervingsexamen) en een buizenlegger (wervingsexamen).

Gepubliceerd op 06/07/2017

Boeken toe in Massenhoven en Viersel

Zoals elk jaar sluit de bibliotheek haar filialen in de deelgemeenten Massenhoven en Viersel tijdens de zomervakantie. Dit jaar is deze sluiting bijzonder, want de beide filialen blijven ook na de vakantie definitief dicht.

Gepubliceerd op 06/07/2017

Hello! Hallo! Bonjour! Ola! Ciao!

Je plan trekken op vakantie? Een tijdschrift in een andere taal lezen? Of wil je gewoon die ene knappe ober in zijn eigen taal aanspreken? Dat kan! In de week van 11 september starten onze nieuwe taallessen. Je kunt kiezen uit Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Gepubliceerd op 04/07/2017

Aanvraag omgevingsvergunning windturbines: stand van zaken

Het openbaar onderzoek naar aanleiding van de aanvraag voor het plaatsen van twee windturbines in onze gemeente is afgelopen. Je kunt geen bezwaar meer indienen. Het college van burgemeester en schepenen zal nu een advies opmaken op basis van de inhoud van het dossier, de resultaten van het openbaar onderzoek en ingewonnen advies van experten.

Gepubliceerd op 03/07/2017

E34 richting Antwerpen weekend van 8 juli afgesloten

De vernieuwing van de snelweg zit op schema en het einde van de werkzaamheden is na bijna 4 maanden werken in zicht. Als de weersomstandigheden het toelaten, wordt tijdens het weekend van 8 juli het wegdek richting Antwerpen geasfalteerd.

Gepubliceerd op 03/07/2017

Vogelgriep: versoepeling van de maatregelen

Minister van Landbouw Willy Borsus versoepelt vanaf zondag 2 juli een aantal beschermende maatregelen die de voorbije weken ingevoerd werden in het kader van de vogelgriep. Het FAVV vraagt nog steeds dat alle personen die onlangs pluimvee kochten op een markt om waakzaam te zijn en een dierenarts te raadplegen wanneer hun vogels ziek zijn of plots sterven.

Gepubliceerd op 30/06/2017

Veilig met de fiets naar het middelbaar

In september maken weer heel wat leerlingen de overstap naar het middelbaar onderwijs. Voor veel kinderen betekent dat met de fiets naar een naburige gemeente. De werkgroep Veilig Verkeer Zandhoven en onze dienst Mobiliteit maakten fietsplannetjes.

Gepubliceerd op 28/06/2017

Winnaars Zo dichtblij-tombola bekend

De allereerste campagne van het gloednieuwe Zo! was een groot succes! Met 55 deelnemende handelaars en 6.637 geregistreerde loten toont de gemeente Zandhoven zich erg tevreden. Voor de winnaars  van de tombola waren er Zandhovense geschenkencheques met een totale waarde van 450 euro.

Gepubliceerd op 27/06/2017

98 startbanen bij FOD Financiën

De FOD Financiën zoekt 98 nieuwe medewerkers voor onmiddellijke indiensttreding voor verschillende administraties via een startbaanovereenkomst.

Gepubliceerd op 23/06/2017

Komdispruuvebaosmoemoe

Geniet van het driedaags fietsevenement met verschillende proevertjes van “ba os moemoe”. Neem je deel aan minstens twee van de drie fietstochten? Dan maak je kans op mooie prijzen!