Nieuws

Gepubliceerd op 20/08/2018

Vanaf 1 september enkelrichting in Kloosterstraat Pulle

Nadat we op 1 augustus de verkeerssituatie in het centrum van Pulle al aanpakten zoals aangegeven in het masterplan Pulle, zetten we op 1 september de volgende stap: enkelrichting in de Kloosterstraat.

Gepubliceerd op 20/08/2018

Waterbesparende maatregelen niet langer van kracht, maar blijf spaarzaam

Door de toegenomen beschikbaarheid van regenwater na de regen- en onweersbuien van de afgelopen dagen en door de afname van de weliswaar nog niet volledig aangevulde reserves leidingwatergebruik, bracht de Vlaamse Droogtecommissie een nieuw advies uit. Code oranje (alarmfase) voor droogte blijft behouden, maar met opheffing van een aantal maatregelen.

Gepubliceerd op 13/08/2018

September, maand van de sportclub

September, dat is de maand van de sportclub! Heel wat clubs houden dan opendeurdagen zodat jij de kans krijgt om eens kennis te komen maken met dat wat de leden zo passioneel bezighoudt… Ook in Zandhoven kun je heel wat beleven. Kom gerust eens langs en wie weet, krijg je de smaak wel te pakken en houd je er zomaar even een nieuwe hobby aan over!

Gepubliceerd op 13/08/2018

FASE 2 voor werken ‘Bocht van Ranst’ (E313-E34)

Na de vernieuwing van het wegdek richting Antwerpen, wordt nu het wegdek in de richting van Nederland vernieuwd. Omdat de werken langs deze kant minder ingrijpend zijn, nemen ze minder tijd in beslag en wordt er enkel ’s nachts gewerkt. Vanaf maandagnacht 20 augustus tot en met 30 augustus is de snelweg gedurende 10 nachten afgesloten richting Nederland. Het verkeer volgt ’s nachts een omleiding. Overdag is er geen verkeershinder.

Gepubliceerd op 08/08/2018

Wij zijn er (even) niet

Op woensdag 15 augustus zijn alle gemeentelijke diensten gesloten. Tijd om onze mama's in de bloemetjes te zetten!

Gepubliceerd op 06/08/2018

Hoe zullen onze kinderen en kleinkinderen later leven, wonen en werken?

Onze provincie staat voor heel wat uitdagingen: de aarde warmt op, het aantal motorvoertuigen blijft stijgen, de bevolking veroudert en we willen meer ruimte voor onze vrije tijd. We blijven maar wegen, huizen, bedrijven,... bouwen waardoor de ruimte stilaan vol geraakt. Hoog tijd om na te denken over het ruimtegebruik van de toekomst!

Gepubliceerd op 06/08/2018

Gratis inforeeksen Starten met een eigen zaak na je 50ste

Droom je als vijftigplusser van een nieuwe carrière als ondernemer? Dan komt daar heel wat bij kijken! Integraal vzw organiseert daarom een praktische opleidingsreeks over het starten met een eigen zaak na je vijftigste.