(Wegen)werken in de buurt

Zes weekends hinder op E313 tussen Ham en Massenhoven richting Antwerpen

Vanaf 22 september vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op de E313 tussen Ham en Massenhoven de voegen van drie snelwegbruggen in de richting van Antwerpen. Per brug wordt er telkens gedurende twee weekends gewerkt. De hinder blijft beperkt tot het innemen van 1 rijstrook ter hoogte van de werfzone. Enkel tijdens de werken ter hoogte van de brug in Laakdal wordt ook de afrit Geel-Oost (nr. 24) afgesloten en volgt het verkeer een omleiding.

Meer info vind je op www.wegenenverkeer.be.

Doortocht Oostmalle

Samenwerkingsproject tussen gemeente Malle en Agentschap Wegen en Verkeer. De Hoogstraatsebaan en een deel van de Blijkerijstraat worden vernieuwd en krijgen veiligere fietspaden. Ook de omgeving rond het oud-gemeentehuis wordt vernieuwd. De werken verlopen gefaseerd en starten na het bouwverlof. Voorlopig wordt het einde van de werken ingepland in het voorjaar van 2019.

Meer info vind je op www.malle.be.

N13 in Grobbendonk: werken aan fietspad

Sinds maart wordt in Grobbendonk gewerkt aan de N13 tussen het op- en afrittencomplex E313 en de Lierseweg in Herentals.

Eerst wordt het verworven terrein bouwrijp gemaakt. Dan zijn er werken door nutsmaatschappijen en daarna wordt er riolering aangelegd en een nieuw fietspad.

Meer info vind je op www.grobbendonk.be.

Slim naar Antwerpen

Een dagje shoppen, werken, een vriendin helpen verhuizen of een bezoekje aan het MAS? Ga op een slimme manier naar Antwerpen! Welk vervoersmiddel het ‘slimst’ is, is afhankelijk van wanneer en waarom je in de stad wilt zijn. Kies welk vervoersmiddel je op een aangename en efficiënte manier naar de stad brengt.