Mobiliteit & Wegenwerken

Een goede bereikbaarheid en vlotte doorstroming van het verkeer zijn erg belangrijk voor de leefbaarheid van onze dorpen.

Autolaadpunten

Je elektrische auto laden in Zandhoven? Dat kan op verschillende plaatsen!

Lees meer

Reebergenlaan autoluw

In de Reebergenlaan zal er een slagboom zorgen voor een knip. De slagboom kan enkel geopend worden met een vergunning. Deze  kan worden aangevraagd door middel van een gemotiveerd aanvraagformulier, gericht aan de dienst mobiliteit van de gemeente Zandhoven.

Lees meer

Venstraat weg- en rioleringswerken

Pidpa Riolering en het gemeentebestuur van Zandhoven slaan de handen in elkaar om een volwaardige riolering aan te leggen in de Venstraat.

Lees meer

Rotonde Liersebaan-Vaartstraat

Aanleg rotonde aan kruispunt Liersebaan met Vaartstraat in Zandhoven

Lees meer

Weg- en rioleringswerken Hooidonck

Donderdag 9 november 2023 was er een infovergadering voor bewoners en eigenaars over de weg- en rioleringswerken in Hooidonck, Schegel en Langestraat.

Lees meer

Weg- en rioleringswerken in de Liersebaan

Donderdag 6 juli 2023 was er een infovergadering voor bewoners en eigenaars over de weg- en rioleringswerken in de Liersebaan; zone vanaf Oelegembaan tot N14.

Lees meer

Fietsen

Met de fiets door onze gemeente. Hier lees je alles over het labelen van je fiets, de uitleendienst en de elektrische deelfietsen.

Lees meer

Elektrische deelfietsen van Donkey Republic

Snel van centrum Zandhoven naar de Park & Ride in Massenhoven? Spring eens op een elektrische fiets! Met de komst van deelfietsnetwerk Donkey Republic is dat makkelijker dan ooit. Want vanaf eind november kan je in Zandhoven een van de oranje elektrische fietsen huren. Voor een paar euro’s geniet jij meteen van de vele voordelen die elektrisch fietsen biedt!

Lees meer

Inname openbaar domein aanvragen

Werken gepland waardoor je een stukje openbaar domein inpalmt? Vraag je signalisatievergunning aan via ons digitaal loket.

Lees meer

Mobiliteitsplan

Samen schakelen we een versnelling hoger voor een nieuw mobiliteitsplan.

Lees meer

(Wegen)werken in de buurt

Check hier of er ergens in de buurt grote werken gepland zijn.

Lees meer

Winterplan

Gladde wegen door rijm en ijzel: het hoort bij de winter. Toch is Zandhoven goed voorbereid en doen we er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Daarnaast zijn er ook dingen die je zelf kunt doen.

Lees meer