Gepubliceerd op 05/07/2023

Nieuw gemeenteblad

Nieuw gemeenteblad

Einde juni verscheen de eerste versie van het gemeenteblad in de nieuwe huisstijl. En hoewel dat positief onthaald werd, hoorden we hier en daar dat mensen het bij het ‘oud papier’ hadden gelegd, omdat ze dachten dat het reclame was. Om dat te voorkomen maken we deze keer de cover nu al vooraf bekend, zodat je deze makkelijker zal herkennen wanneer het infoboekje weer in de bus valt, tussen 28 augustus en 1 september.

Het is deze keer extra belangrijk dat je het gemeenteblad bekijkt, want binnenin zit een bewaarboekje. Daarin staan alle belangrijke contacten en noodnummers. Vroeger stonden die nummers in élk gemeenteblad, voortaan publiceren we dat één keer per jaar in een formaat om te bewaren. Er zullen wel extra exemplaren beschikbaar zijn in het gemeentehuis voor nieuwe inwoners of andere geïnteresseerden.

Voor de cover van het gemeenteblad kozen we dit keer voor een terug-naar-school beeld, verpersoonlijkt door de sympathieke juf Karen Geentjens van de gemeentelijke basisschool Zandhoven. Zij is er helemaal klaar voor om haar nieuwe leerlingen te ontvangen!

Achteraan prijkt de foto van een aantal lokale Ferme dames, die traditiegetrouw weer voor de verkoop van azalea’s zullen zorgen tijdens het Kom op tegen Kanker plantjesweekend 15-16-17 september.

Het grote dossier draait deze keer rond dementie, logisch aangezien september wereldmaand dementie is. Hierin verwerkten we een interview met enkele ervaringsdeskundigen uit onze gemeente.

Het nieuwe gemeenteblad + het bewaarboekje is nu al beschikbaar online: www.zandhoven.be/beleid-en-bestuur/publicaties/gemeenteblad-onze-gemeente/

Hieronder  een klein overzichtje van de verschillende gemeentebladen doorheen de jaren 😀
Wil je meer weten, neem dan hier een kijkje.